Ένα ζώδιο συγκεντρώνει περισσότερα χαρακτηριστικά μιας δυναμικής γυναίκας.

Η δυναμική γυναίκα

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, οι οποίες στην καθημερινότητά τους συνδυάζουν δυναμισμό και αξιοπρέπεια κι άλλες, οι οποίες είναι πιο… αθόρυβες, ενίοτε και παθητικές, που δυσκολεύονται να κάνουν βήμα μόνες τους. Τη συμπεριφορά μιας γυναίκας και το κατά πόσο είναι ανεξάρτητη επηρεάζει αρκετά το ζώδιό της και δη η φύση του (θηλυκό ή αρσενικό), όπως και το στοιχείο στο οποίο ανήκει (φωτιά, γη, αέρας, νερό).

Ποιο ζώδιο έχει πιο πολύ τσαγανό;

Έτσι αν μια γυναίκα έχει πολλούς πλανήτες στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) ή καταλαμβάνουν τους αντίστοιχους οίκους του ωροσκοπίου της, τότε πιθανά να πρόκειται για μια παθητική, υποτακτική, και εσωστρεφή γυναίκα.

Κερδίζουν τα ζώδια του Αέρα;

Αν οι περισσότεροι πλανήτες του ωροσκοπίου της ανήκουν στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ή της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή στους αντίστοιχους οίκους, τότε μάλλον είναι μια εξωστρεφής, δραστήρια και αποφασιστική γυναίκα.

Εκτός από τα αστρολογικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, τη συμπεριφορά της και το πως εκφράζεται και λειτουργεί  επηρεάζει καταλυτικά η κοσμοθεωρία που έχει διαμορφώσει στην πορεία των ετών, το κατά πόσο ξέρει τι θέλει και ο τρόπος που έχει επιλέξει να το διεκδικήσει.