Κάποιες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι με τον πιο «dominant» ρόλο και να είναι «αφέντρες». Αυτές οι στάσεις θα εξυπηρετήσουν αυτήν την «ανάγκη».  Αυτές επίσης οι στάσεις είναι αρκετά βολικές και για εκείνον που θέλει να την «υπηρετήσει».

Η αυτοκρατορική

Αν θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν θέλει ας πούμε, να κάνει κάτι τόσο κλασικό όσο η καβαλάρισσα ή η ανάποδη καβαλάρισσα ή κάποια τόσο κλισέ στάση, υπάρχει μία στάση πιο «Κλεοπάτρα». Μπορεί, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη να δίνει εντολές όπως «Θέλω το στόμα σου…», «Φίλησε με στον λαιμό» ή «Μη σταματάς», εν πάση περιπτώσει ό,τι της κάνει κέφι. Ένας καλός σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιηθεί η γυναίκα του.

Πίσσα σκοτάδι

Σε αυτήν τη στάση, κάθεσαι σε μία καρέκλα με δεμένα τα μάτια και αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει. Παράλληλα, αφήνεις και τη σύντροφό σου να κάνει ό,τι εκείνη νομίζει. Μπορεί να γδύσει αργά και βασανιστικά, να σου ψιθυρίσει στο αυτί τι πρόκειται να κάνει, πριν σ’ το κάνει. Έπειτα, μπορεί να σε αγγίξει με όποιο σημείο του σώματός της θέλει ή ακόμα καλύτερα με όποιο σημείο του σώματός της ερεθίζεται (για τις ερωτικές ζώνες μιλούμε ντε). Η στάση μπορεί να ολοκληρωθεί με εκείνη να σε «χρησιμοποιεί» ή με εκείνη να αυτοικανοποιείται και εσύ απλώς να ακούς.

Η εντολοδότης και ο εντολοδόχος

Σε αυτήν τη (κατα)στάση, αυτό που γίνεται πρακτικά είναι ότι η παρτενέρ σου δίνει εντολές και εσύ τις ακολουθείς πιστά, αν θέλεις και τυφλά. Μπορεί να σου ζητήσει να την ικανοποιήσεις χρησιμοποιώντας τον πιο σημαντικό σου μυ, τη γλώσσα σου, μπορεί να σου ζητήσει ακόμη και να της κάνεις αισθησιακό μασάζ ή να αυτοικανοποιηθείς εσύ μπροστά της. Μπόνους: Για περισσότερη –δική της- ικανοποίηση- παρακάλεσε την.

Σου έκατσε στο σβέρκο

Τέλος, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε την πιο κυριαρχική στάση της γυναίκας, αυτή θα ήταν μία στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά δεν έχει και κάποια χειρωνακτική εργασία να φέρει εις πέρας. Είναι η στάση που κρυφά μέσα τους, όλες οι γυναίκες θέλουν κάποια στιγμή να δοκιμάσουν, αλλά μερικές ίσως να μην το έχουν τολμήσει. Η στάση αυτή που η γυναίκα κάθεται στο πρόσωπο του άντρα ενώ εκείνος είναι ανάσκελα. Αγνή ικανοποίηση.