Η ικανοποίηση που προσφέρει μία γυναίκα στον εαυτό της θεωρείται ακόμα «taboo». Καλό θα είναι να ξεπερνάμε ορισμένους μύθους-στερεότυπα ειδικά όταν αυτά κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους.

Αν αυνανίζεσαι πολύ στο τέλος δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς το σεξ

Επιστημονικά, όχι μόνο δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον δεν έχει καν μπει κάποιος στη διαδικασία να το αναλύσει γιατί πολύ απλά είναι τόσο ακραίο όσο και να τα ξαναβρεί η Angelina με τον Brad. Σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα το σώμα σου από οποιονδήποτε άλλο, αλλά η αίσθηση του να σε αγγίζει εκείνος που… ποθείς, σίγουρα δε συγκρίνεται.

Δεν είναι κάτι ανατριχιαστικό που κάνουν οι περίεργοι

Σόρυ αλλά αν εσύ πιστεύεις κάτι τέτοιο έχεις μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να μην το κάνεις, και κάθε φορά που ακούς ότι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που το κάνουν, να παίρνεις έκφραση αηδίας, αλλά στην προκειμένη είσαι εντελώς λάθος. Άσε που το περίεργο είναι να μην το κάνεις καθόλου! Σοβαρά τώρα;

Αν δεν μπορείς να… ολοκληρώσεις τότε κάτι πάει στραβά

Ναι ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από τον καθένα, και προφανώς και γνωρίζεις τι σου αρέσει περισσότερο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κάθε φορά που καταπιάνεσαι με το… σκληρό έργο της αυτοϊκανοποίησης, θα πρέπει και να βλέπεις πυροτεχνήματα. Πότε επιτέλους θα μάθεις να απολαμβάνεις το ταξίδι και όχι μόνο τον προορισμό;

Όχι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου

Όχι, όταν αυνανίζεσαι δεν αντικαθιστάς με το δάχτυλό σου το πέος του, αλλά πολύ απλά επικεντρώνεσαι στην ικανοποίηση τη δική σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολλές γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό και χωρίς διείσδυση. Οπότε σε περίπτωση που η συνεδρία σου δεν περιλαμβάνει κάτι τέτοιο, ξεπέρασέ το, δεν είσαι εξωγήινη.

Η αυτοϊκανοποίηση όταν έχεις σχέση, δε σε κάνει άπιστη

Με το ίδιο σκεπτικό, όλοι οι άντρες στον πλανήτη γη θα είναι μοιχοί, διότι κανένας άντρας δε σταματά το σπορ, ακόμα και όταν έχει σχέση. Βασικά το συγκεκριμένο θέλει λίγη συζήτηση, αλλά άλλη φορά αυτό.