Για κάποιους η δυσκολία τους να προχωρήσουν παρακάτω πρακτικά δείχνει και το ζώδιο που είναι. Ορισμένα ζώδια μάλιστα επιστρέφουν μόνο και μόνο από εγωισμό παρά από συναίσθημα.

Καρκίνος

Καρκίνε, το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Αγαπάς με όλο σου το είναι, ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα και από εκείνη τη στιγμή έχεις φανταστεί πώς θα είναι πάνω κάτω ο γάμος σας. Σκέφτεσαι ότι αυτή η αγάπη θα είναι παντοτινή – ιδανικά θα ήθελες να είναι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή.

Επομένως, όταν μία σχέση σου τελειώνει, εσύ δεν το περιμένεις, πέφτεις από τα σύννεφα. Και τα ονόματα σας που χάραξες στο παγκάκι; Δεν μπορείς να δεχτείς με τίποτα ότι χωρίσατε, οπότε ελπίζεις. Ελπίζεις να καταλάβει το λάθος του/-ης και να γυρίσει πίσω ώστε να τον/-η δεχτείς με ανοιχτές αγκάλες.

Ιχθείς

Δεν είσαι σαν τον Καρκίνο αισθηματίας εσύ. Για την ακρίβεια, είσαι στον κόσμο σου, ζεις κανονικά το παραμύθι σου, ακόμη και όταν χωρίζεις. Αγαπάς βαθιά και δυνατά, ακόμη και χρόνια αφού χωρίσεις, γιατί θεωρείς ότι αυτοί οι άνθρωποι υπήρξαν κομμάτι της ζωής σου.

Αναφορικά με τον χωρισμό, όταν μένεις μόνος σου με τις σκέψεις σου, αναπολείς τις καλές στιγμές και σε πιάνει μία νοσταλγία. Αν ο/η πρώην σου γυρίσει πίσω, αυτόματα φαντάζεσαι ότι είσαι πρωταγωνιστής σε ρομαντική κομεντί και από κι και έπειτα θα ζήσετε καλά, χωρίς τα προβλήματα που σας χώρισαν.

Ζυγός

Θέλεις να βλέπεις τη θετική πλευρά τον ανθρώπων εσύ Ζυγέ και σε θαυμάζουμε γι’ αυτό. Συχνά όταν μπαίνεις σε μία σχέση, επενδύεις σε αυτή, όχι απαραίτητα σε σχέση με το μέλλον της, αλλά γίνεται σε μεγάλο βαθμό παράγοντας της καθημερινότητάς σου και κολώνα της ρουτίνας σου.

Οπότε όταν αυτή η κολώνα γκρεμιστεί, γκρεμίζεται και η καθημερινότητα και η ισορροπία στη ζωή σου. Ασχέτως από το πόσο πληγώθηκες, αν ένας πρώην επιστρέψει, ζητώντας σου τη συγχώρεση, θα αναρωτηθείς τι πήγε στραβά στη σχέση και θα προσπαθήσεις να διορθώσεις τα εμπόδια που δεν σας άφησαν να συνεχίσετε.

Ταύρος

Σου παίρνει πολύ καιρό να αφεθείς και να αγαπήσεις πραγματικά Ταύρε, οπότε μόλις αυτό συμβεί, υποθέτεις ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει για καιρό. Οπότε μόλις βρεις το έτερον ήμισυ και βάλετε τη ζωούλα σας σε μία τάξη, δεν θέλεις να αλλάξει αυτό. Γενικά, είσαι άνθρωπος της ηρεμίας, τάξης και ασφάλειας, και όταν αυτά διαταράσσονται, εσύ παίρνεις την κάτω βόλτα.

Αν μπορούσε κάποιος στίχος να περιγράψει αυτό που νιώθεις θα ήταν ο «μετά από εσένα το χάος». Αν ένας πρώην επιστρέψει ζητώντας άλλη μία ευκαιρία, θα φανείς πρόθυμος, επειδή από τη μία ενδιαφέρεσαι πραγματικά για αυτό το άτομο και από την άλλη δεν θέλεις να αποχωριστείς κάποιον που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Πόσο μάλλον να δοκιμάσεις από την αρχή με κάποιον καινούριο.

Παρθένος

Είσαι από αυτούς που ρίχνουν από την αρχή τους τοίχους τους και αφήνεις τον άλλο να μπει από νωρίς στη ζωή σου. Μόλις όμως η σχέση έρθει στο τέλος της, εσύ δεν το δέχεσαι. Προσπαθείς να αλλάξεις τη γνώμη του άλλου, διορθώνοντας αυτά που θα έπρεπε να έχεις διορθώσει καιρό τώρα. Βεβαίσως, αν ο πρώην γυρίσει, θα φροντίσεις αυτή τη φορά η σχέση να κυλήσει με τους δικούς σου όρους ώστε να αποφευχθούν τα ίδια λάθη.

Σκορπιός

Δεν αφήνεις πίσω σου εύκολα μία σχέση, εκτός κι αν έχει κάνει κάτι ασυγχώρητο. Αγαπάς με πάθος και συνήθως οι σύντροφοι που επιλέγεις μοιράζονται τα ίδια ιδανικά με εσένα. Οπότε αν μία σχέση τελειώσει, οι παθιασμένες αναμνήσεις παραμένουν χαραγμένες στο μυαλό σου.

Αν ο πρώην επανεμφανιστεί στη ζωή σου και θέλει μία δεύτερη ευκαιρία, θα το κάνεις γιατί τρέφεις δυνατά συναισθήματα για το άτομο του. Επιπλέον, τείνεις να θέλεις αυτό που δεν μπορείς να έχεις, οπότε αν ο πρώην σου προχωρήσει πριν από εσένα, τότε θα προσπαθήσεις να τον διεκδικήσεις.