Η ιδιοσυγκρασία τους εξαρτάται ξεκάθαρα από πολλούς αστρολογικούς παράγοντες. Δεν είναι ένα θέμα εύκολο καθώς κάποια κοινωνικοποιούνται αλλά δεν τους είναι εύκολο και καταπιέζονται, ενώ κάποια άλλα το αντίθετο.

Κριός

Αν και δεν είναι Ζυγός, ο Κριός είναι το άτομο που θέλεις να έχεις στην παρέα σου. Του αρέσει να περνάει καλά, είναι έξυπνος, αστείος και θα έκανε τα πάντα για να «ανεβάσει» λίγο το αίματα. Αν δεν κλείσεις τον Κριό μόνο του σε ένα δωμάτιο, θα καταφέρει να περάσει καλά οπουδήποτε, γεγονός που τον κάνει θελκτικό σαν φίλο.

Για να σε γνωρίσει, θα αρχίσει να χορεύει και θα σε παρακινήσει να χορέψεις μαζί του σηκώνοντας τα χέρια σου, ενώ κουνάει τους γοφούς του. His hips don’t lie.

Ταύρος

Όταν ο Ταύρος εισέρχεται στον χώρο, νιώθεις ότι σε τυφλώνει ένα έντονο φως. Τα βλέμματα στρέφονται πάνω του, αφού ο Ταύρος σε μία κοινωνική εκδήλωση θα κάνει εντελώς γκράντε εμφάνιση. Ξέρει όμως πως, ό,τι και να φορέσει, θα είναι αυτή η σικ παρουσία που όλοι ζηλεύουμε.

Ο Ταύρος δεν έρχεται να σε γνωρίσει. Θα πας εσύ να τον γνωρίσεις. Αφού πρώτα έχει έρθει σε απόσταση ενός μέτρου και προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή. Ίσως, αν είσαι στην ίδια παρέα να σου κάνει ένα γρήγορο κομπλιμέντο ώστε να σου προκαλέσει περιέργεια –και τελικά να πας πάλι εσύ να του μιλήσεις.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θέλει να κοινωνικοποιείται, είναι στο αίμα του. Ο λόγος; Του αρέσει να συλλέγει πληροφορίες για τους ανθρώπους, να τους καταλαβαίνει, να μαθαίνει από αυτούς. Γενικά, ο Δίδυμος μπορεί να μιλήσει σε έναν άγνωστο και να τον κάνει να νιώσει ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου. Για να σε γνωρίσει ο Δίδυμος, το πιο πιθανό είναι να σου απευθύνει τον λόγο αναφερόμενος στο θέμα συζήτησης που έχει πιάσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν είναι τόσο κοινωνικός όσο τα άλλα ζώδια, αλλά είναι πολύ φιλόξενος. Του αρέσει να κοινωνικοποιείται, αρκεί αυτό να γίνει σε ένα μπαρ ή σπίτι με μέχρι 15 άτομα –και οι μισοί να είναι της παρέας του.

Ο Καρκίνος για να σε προσεγγίσει και να σε γνωρίσει, θα πιαστεί από μία φράση σου την οποία πήρε το αυτί του και θα έρθει να σου δείξει ένα αστείο σχετικό βιντεάκι. Έχει μεγάλο στοκ από αυτά.

Λέων

Ο Λέων είναι σούπερ κοινωνικός και δεν ντρέπεται καθόλου να το δείξει. Ό,τι πάρτι και να παίζει θα πάει και θα βάλει την αντίστοιχη φορεσιά. Είναι trash party; Θα βρει τα πιο 90s-00s ρούχα που έχει στην ντουλάπα του. Είναι μπλακ μέταλ; Δεν θα αρκεστεί σε μία περούκα και έναν ανάποδο σταυρό.

Αν θέλει να σε γνωρίσει, θα έρθει να σε ρωτήσει –με απόλυτη ειλικρίνεια- αν είχες πάει σε κάποιο από τα δεκάδες πάρτι που έχει επισκεφθεί τελευταία, γιατί κάτι του θυμίζεις.

Παρθένος

Ενίοτε ο Παρθένος φέρεται λιγάκι αμήχανα. Ίσως φταίνε όλα αυτά τα πράγματα που έχει μέσα στο κεφάλι του. Αν έχει όμως όρεξη, θα βρει τον τρόπο και να σε προσεγγίσει και να τον συμπαθήσεις. Είναι δηλαδή κοινωνικός, όταν θέλει.

Για να σε γνωρίσει, θα έρθει να σου μιλήσει για κάποιο από τα αμέτρητα φακτ που γνωρίζει. Και κάπως θα βρει τρόπο να το συνδέσει με εσένα.

Ζυγός

Ο Ζυγός, ενώ είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, σχεδόν πάντα, διστάζει για το αν θέλει να βγει έξω. Πιθανότατα επειδή κουράζεται στην ιδέα ότι θα γνωρίσει και θα μιλήσει πάλι με τόσο κόσμο. Ο Ζυγός κατά βάση ανήκει σε αυτήν την κατηγορία ανθρώπων που θέλεις να πετύχεις στα μέρη που βγαίνεις, γιατί σου φτιάχνει τη διάθεση και σε δικτυώνει.

Αν σε δει χαμένο σε ένα μπαρ, θα έρθει να σε βοηθήσει (και να σε γνωρίσει). Αν δει ότι ψάχνεις τη σερβιτόρα, θα σου την στείλει. Τον έχει τον τρόπο του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο μυστήριο ζώδιο του ζωδιακού. Αν και πρόκειται για ελκυστική προσωπικότητα, δεν ξέρει πώς να προσεγγίζει κόσμο, δεν ξέρει τι να πάει να πει. Μένει σιωπηλός και περιμένει το σύμπαν να τα κανονίσει όλα.

Το μόνο που ξέρει να κάνει για να γνωρίσει κάποιον, είναι να πάει να κάτσει δίπλα του και να περιμένει. Τι; Αυτός ξέρει.

Τοξότης

Ο Κριός, ο Ζυγός και ο Τοξότης κονταροχτυπιούνται για το ποιο είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο. Του Τοξότη δεν του είναι απλώς εύκολο να γνωρίσει κόσμο, του αρέσει κιόλας, το χρειάζεται όπως ο βασιλικός το νερό.

Αν θελήσει να σε γνωρίσει, όλο και κάποιον κοινό γνωστό σας θα βρει και ως δια μαγείας θα βρεθεί στην παρέα σου. Κι αν δε γνωρίζει κανέναν φίλο σου, την ώρα που πίνει σφηνάκια με την παρέα του, θα κεράσει και τη δική σου.

Αιγόκερως

Ενώ του Αιγόκερου του αρέσει να κοινωνικοποιείται, δεν μπορείς να πεις ότι το ‘χει κιόλας. Είναι επιεικώς άχρηστος στην κοινωνικοποίηση γιατί είτε θα φερθεί πολύ ξιπασμένα, είτε επειδή το μετάνιωσε, πολύ φιλικά. Γι’ αυτό και σου δίνει την εντύπωση του παλαβού. Για να σε γνωρίσει θα πιει πρώτα 3-4 ποτά, τόσο ώστε να χαλαρώσει και να τον πιάσει λογοδιάρροια.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι από αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι σε ένα σπιτικό πάρτι θα κάτσουν σε κάποιο απομακρυσμένο από το σαλόνι δωμάτιο και θα συζητάνε τα δικά τους. Του αρέσει να κοινωνικοποιείται, αλλά σε χαμηλούς τόνους, ώστε να μην νιώθει ότι κάποιος του επιτίθεται. Για να σε γνωρίσει, θα πρέπει να είσαι ένα από τα πιο ήσυχα άτομα του χώρου, ώστε να έρθει να σε ρωτήσει αν βαριέσαι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς δεν ξέρει ποτέ αν θέλει πραγματικά να βγει. Είναι από αυτούς του ανθρώπους που βγαίνουν και νοσταλγούν το σπίτι τους ή μένουν σπίτι τους και σκέφτονται «αχ και να ήμουνα σε ένα μπαράκι τώρα». Ίσως γι’ αυτό να φαίνονται συχνά κατσουφιασμένοι. Για να σε γνωρίσει θα έρθει να σε ρωτήσει αν ξέρεις το τραγούδι που παίζει τώρα. Κι ας το ξέρει κι ο ίδιος.