Οι λόγοι που μπορεί να θεωρηθούν από το εκάστοτε ζώδιο αφορμή για να σε απατήσει, μπορεί να διαφέρουν για ένα άλλο. Το σίγουρο είναι πώς κάποια ζώδια έχουν την απιστία σχεδόν ως τακτική ρουτίνας.

Κριός

Ο Κριός είναι από τα πιο περιπετειώδη ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Δεν αντέχει τη ρουτίνα, θέλει να γνωρίζει συνέχεια καινούριους ανθρώπους και θεωρεί ότι οι εμπειρίες είναι κομμάτι της ζωής. Λόγω αυτών των πεποιθήσεων, δικαιολογεί τον εαυτό του και το σατανικό είναι ότι το πιστεύει. Είναι ικανός να κατηγορήσει το σύντροφο του γιατί άφησε τη σχέση να βαλτώσει, και πάλι να το πιστεύει.

Ταύρος

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Κάτι τέτοιο σκέφτεται ο Ταύρος και κερατώνει. Λόγω της κτητικότητάς του, αν ψυλλιαστεί ότι ξενοκοιτάς, θα φροντίσει να το πράξει πρώτος. Ναι είναι λίγο αλλοπρόσαλλο ζώδιο, αλλά γενικά αγαπάμε Ταύρους. Α. Ακόμα ένας λόγος που μπορεί να σε κερατώσει, επειδή γενικά είναι πιστό ζώδιο, είναι επειδή ερωτεύτηκε άλλο πρόσωπο. Εκεί τι να πεις;

Δίδυμοι

Ούτε οι ίδιο δεν ξέρουν γιατί απατούν. Απατούν επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν. Θέλουν μεν εσένα, αλλά κάθε μέρα ερωτεύονται καταστάσεις, όχι πρόσωπα, και τελικά σαμποτάρουν τους ίδιους τους τους εαυτούς. Θα το μετανιώσουν αν σε χάσουν, αλλά βαθιά μέσα τους πιστεύουν ότι δεν υπάρχει μονογαμία στους ανθρώπους.

 

Καρκίνος

Δύο είναι τα τινά. Αν και οι Καρκίνοι είναι πολύ κακοί στο κέρατο, το κάνουν για δύο προφανείς λόγους. Πρώτον, θα το κάνουν αν το έχεις κάνει πρώτα εσύ, γιατί δεν ξέρουν πώς αλλιώς να το ξεπεράσουν. Ο δεύτερος λόγος, είναι η ρομαντική τους φύση. Θέλουν να βρουν τον έρωτα που διάβασαν στο «Ημερολόγιο», θέλουν τον απόλυτο έρωτα, να είσαι η μάνα τους, ο πατέρας τους, ο εραστής τους, ο σύντροφος, ο κολλητός τους, ο παππούς τους, αν γίνεται. Και δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι να το βρουν αυτό.

Λέων

Ο Λέων δύσκολα θα κερατώσει. Είναι πολύ πιστό ζώδιο και μπορεί να δει τον εαυτό του σε μία σχέση για πάντα. Αποφεύγει το δράμα όπως η γάτα τα αγγούρια, άρα θα αποφύγει όσο το δυνατόν γίνεται την απιστία. Ο μόνος λόγος που θα απατήσουν είναι επειδή νιώθουν ότι έχουν χάσει τον έλεγχο. Και λογικά μετά θα χωρίσουν.

Παρθένος

Δωσ’ τους απιστία και παρ΄ τους τη ψυχή. Οι Παρθένοι και θέλουν να κερατώσουν και το κάνουν περίτεχνα. Έχεις δει μια ταινία που ο πρωταγωνιστής συντηρεί παράλληλα δύο γάμους με παιδιά και καμία από τις δύο οικογένειες δεν έχει καταλάβει τίποτα; Παρθένος είναι. Η έφεση τους στο ψέμα και την απάτη είναι και ο λόγος που μπορούν εύκολα να σε ξεσκεπάσουν αν τους κερατώσεις εσύ.

Ζυγός

Εξίσου καλός στην απάτη με τον Παρθένο, το κάνει για άλλους λόγους. Μόλις δει ότι δένεται μαζί σου, θέλει να έχει μια συναισθηματική καβάτζα, σε περίπτωση που χωρίσετε βρε αδερφέ. Επίσης, εντυπωσιάζεται εύκολα. Εκτιμά το ωραίο και το εξερευνά. Αλλά μην ανησυχείς, το ταίρι του το έχει κορώνα στο κεφάλι του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, δύσκολα απατά. Είναι πιστοί στις σχέσεις τους, απλά κάνουν πολλές σχέσεις γιατί ερωτεύονται εύκολα. Ο λόγος που θα σε κερατώσουν είναι επειδή ερωτεύτηκαν άλλον άνθρωπο και σιγά σιγά μεταβαίνουν σε άλλη σχέση. Μην ανησυχείς πάντως, θα στο πουν. Ή τουλάχιστον, θα σε χωρίσουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι αισιόδοξα παιδιά. Έχουν πάντα στο μυαλό τους την ιδανικότερη έκβαση καταστάσεων. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα του πεις «Τι παίζει με τον τάδε;» και θα σου πει «Φίλοι είμαστε ρε!» και θα το εννοεί. Πριν καν όμως το καταλάβει, θα έχει κυλήσει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα κερατώσουν για να κάνουν ένα διάλειμμα. Είναι πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει μονογαμία, αλλά δεν στο λένε για να μην πάρεις αέρα και τους κάνεις τα ίδια. Θέλουν λίγη περιπέτεια και θα την αναζητήσουν. Δεν θα σε κερατώσουν για συναισθηματικούς λόγους, δηλαδή επειδή ερωτεύτηκαν. Θα σε κερατώσουν γιατί το έχει ανάγκη το κορμί.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ερωτεύεται πολύ εύκολα. Εκεί που είστε στα μέλια, θα ανακαλύψεις ότι σε έχει κερατώσει. Συγκεκριμένα θα φροντίσει να το μάθεις με κάποιον τρόπο γιατί δεν αντέχει το στρες. Ίσως και να στο πει ο ίδιος. Ωστόσο δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος από το τρόπαιο του και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν έναν πολύ κακό συνδυασμό. Από τη μία είναι πολύ έξυπνα ζώδια  και από την άλλη πολύ αγαπησιάρικα. Αυτό τους κάνει Al Capone της απιστίας. Μπορούν να σε κρατήσουν στο σκοτάδι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί από τη μία θα έχουν εκδηλώσεις αγάπης κάνοντας σε να νιώθεις μοναδικός και από την άλλη θα παρουσιάζουν περίτεχνα το λόγο που άργησαν να γυρίσουν από τη δουλειά