Πάρα πολύ, μας λέει μια νέα έρευνα.

Τόσο πολύ που ίσως δεν το περιμένατε!

 

Η έρευνα που ανατρέπει τα δεδομένα

 

Η έρευνα «Married Sex Survey» της ιστοσελίδας Ivillage απευθύνθηκε αποκλειστικά σε παντρεμένα ζευγάρια και ζήτησε να μάθει τα πάντα για την ερωτική τους ζωή, ακόμα και τα πιο… απαγορευμένα! Το πιο εντυπωσιακό νούμερο της έρευνας είναι ότι το 96% των παντρεμένων ανδρών και το 90% των παντρεμένων γυναικών παραδέχτηκαν ότι το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους!

 

Τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας:

 

Για τους περισσότερους παντρεμένους το σεξ είναι… προβλέψιμο (68% των ανδρών και 54% των γυναικών). Η κατηγορία που μεταβάλλεται περισσότερο είναι η ώρα της ημέρας που θεωρείται κατάλληλη για σεξ (προφανώς όταν… λείπουν τα παιδιά από το σπίτι)!

Το 80% των ανδρών και το 61% των γυναικών δήλωσαν από ευχαριστημένοι ως ευτυχισμένοι με το σεξ με τον (την) σύντροφό τους.

Μόνο το 8% των ανδρών και το 22% των γυναικών δήλωσε ότι είχε καλύτερο σεξ από τη στιγμή που ήλθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το 35% των γυναικών δήλωσε έτοιμο να κάνει σεξ ανά πάσα στιγμή με τον σύζυγό του! Το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι μόνο 11%.

 

 

Τι ερεθίζει τις γυναίκες

 

Το πιο ερεθιστικό για τις γυναίκες είναι τα ερωτόλογα ψιθυριστά στο αυτί, για τους άνδρες είναι (βεβαίως…) τα σέξι εσώρουχα. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν…

Ο άνδρας συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία στο χώρο και το χρόνο του σεξ. Στο 44% των ζευγαριών ο άνδρας είναι αυτός που ζητάει σεξ και μόνο στο 7% την πρωτοβουλία έχει η γυναίκα. Στα μισά ζευγάρια, βέβαια, η πρωτοβουλία είναι μοιρασμένη.

Το άγχος (49% στις γυναίκες και 37% στους άνδρες) και η εξάντληση (46% στις γυναίκες και 30% στους άνδρες) είναι οι κυριότερες αιτίες που τα ζευγάρια έχουν μειωμένη διάθεση για σεξ.

 

Η ερώτηση – παγίδα

 

Στην ερώτηση αν υπήρχε η δυνατότητα να απατήσετε το σύντροφό σας μία φορά, χωρίς καμία περίπτωση αυτός να το μάθει, ποιον θα επιλέγατε, το 21% των ανδρών προτίμησε μια διάσημη γυναίκα, αλλά το 39% των γυναικών προτίμησε έναν πρώην σύντροφό της!