Tο κομψό μαύρο παλτό βρίσκεται στον «πυρήνα» κάθε γκαρνταρόμπας!

 

View this post on Instagram

 

Kerry Pieri carrying the Square Trunk with Tassels during New York Fashion Week. #nyfw #WomenofHS

A post shared by Hunting Season (@huntingseasonnyc) on

Το απόλυτο πασπαρτού κομμάτι

Είναι το πλέον κλασσικό, σύμμαχος σας στις κρύες ημέρες, το απόλυτο ταίρι σε κάθε συνδυασμό. Το μαύρο παλτό είναι το απόλυτο πασπαρτού κομμάτι.

Θέλετε το παλτό σας να φαίνεται μοντέρνο, αλλά και να παραμένει επίκαιρο και μέσα την μόδα για περισσότερο από ένα χρόνο; Να φαίνεται ιδιαίτερο και ακριβό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

 

View this post on Instagram

 

How I love playing @mammarzenie annual gala ❤️ and seeing all these fulfilled dreams ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jak ja lubię grać co roku te gale Mam Marzenie ❤️ uwielbiam patrzeć na spełniane marzenia dzieciaków ? 1, 2 or 3? ? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #galamammarzenie #galacharytatywna #lovemyjob #happygirl #polishgirl #musicianslife #musician #blackoutfit #blacktotallook #starrydress #therubinrose #torismicommunity #franziskaelea #wearmintacreate #blackcoat #highbun #michaelkorsava #hmxme #biggoldearrings #zaralovers #searchwandercollect #thisjoyfulment #seekinspirecreate #portrait #me #lookdujour #beforeconcert #stylebloggers #styledbyme #fashioninspo

A post shared by Paula | Fashion & Travel (@mycodeofstyle) on

Μοντέρνο και διαχρονικό

Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά – αν ξέρετε πού να κοιτάξετε – το χειμερινό παλτό σας υπόσχεται να είναι ένα κομμάτι που θα φορέσετε όλο τον χειμώνα και θα είναι ο φύλακας άγγελος σας για τα επόμενα χρόνια.

Τα καλά νέα είναι ότι, αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές και τα μεγάλα καταστήματα έχουν «ανεβάσει» το επίπεδο τους. προσφέροντας ένα πλήθος από κομψά κομμάτια που επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και κλασσικού.

Αλλά, ποιο θα επιλέξετε;