Υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί τύποι που βιώνουν πιο έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων από τους υπόλοιπους και σε παρασύρουν και απολαμβάνεις τις γιορτινές ημέρες τα καλέσματά τους και τη συντροφιά τους. Έχουμε και λέμε:

 

Καρκίνος

Ως κλασικός σπιτόγατος ο Καρκίνος περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και προετοιμάζεται από νωρίς για το ρεβεγιόν με τους αγαπημένους του, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια, από το διάκοσμο σπιτιού, και τη μουσική ως το μενού και ότι άλλο βάλει ο νους σου!

 

 

Παρθένος

Αν ο Παρθένος ξεπεράσει την εμμονή του με το πρόγραμμα, που συνεπάγεται άρτιο στολισμό του σπιτιού και προετοιμασία για το ρεβεγιόν, την έξοδο κ.ο.κ. και χαλαρώσει λιγάκι αφήνεται στο πνεύμα των ημερών και περνάς όμορφα μαζί του. Δεν αποκλείεται να καταλήξετε να βλέπετε χριστουγεννιάτικες ταινίες ενώ χουχουλιάζετε με μια φλις κουβέρτα.

 

 

Λέων

Ο Λέοντας λατρεύει τις γιορτές και αν δεν έχει παιδιά θα βρει έναν ανιψιό ή κάποιο βαφτιστήρι να το γεμίσει δώρα, καθώς Χριστούγεννα γι’ αυτόν σημαίνει χαμόγελα εκτός από τα ξενύχτια σε πεντάστερα έστω σε μπουζούκια.

 

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος  είναι από τα ζώδια που δεν ενθουσιάζεται με το δέντρο, τη φάτνη, τα λαμπιόνια, τον ‘Αγιο Βασίλη και τη γαλοπούλα, απολαμβάνει να προσφέρει δώρα στους άλλους, κάποια από τα οποία τα φτιάχνει μόνος του, ενώ θα προσπαθήσει να προσφέρει βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη.

 

 

Ανεξάρτητα από τους ζωδιακούς τύπους με τους οποίους θα περάσετε τις γιορτές φροντίστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.