Μέχρι και αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το κείμενο, το πιο πιθανό είναι πως έχεις εξαντλήσει τα περισσότερα μέρη όπου κάποιος μπορεί να κάνει σεξ. Και πολύ καλά κάνεις, γιατί κάποια συγκεκριμένα σημεία βολεύουν και συγκεκριμένες στάσεις. Από το αυτοκίνητο μέχρι το ντους και την πισίνα, όλοι μας έχουμε κάποιες εμπειρίες.

Να λοιπόν όμως που η εν λόγω έρευνα έρχεται να απαντήσει σε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: ποια είναι τα μέρη που αγαπάει η ίδια να κάνει σεξ και την εξιτάρουν περισσότερο;

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε

Ερευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέφερε πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν την φαντασίωση να κάνουν σεξ στο ασανσέρ, ιδιαίτερα αυτόν της δουλειάς.

Βέβαια σε επιχειρήσεις με πολλούς εργαζομένους και κάμερες, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως το ασανσέρ της πολυκατοικίας σου δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

Μάλιστα πολλοί σεξολόγοι έχουν αναφέρει κατά καιρούς πως το σεξ σε τοποθεσίες που κινδυνεύεις να σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω, ανανεώνει την σεξουαλική σχέση με την σύντροφό σου. Οπότε δοκίμασε το σύντομα αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Η παραλία

Κλασικό, δοκιμασμένο και σιγουράκι κάθε ζευγαριού που σέβεται τον εαυτό του.

Και αν πιστεύεις ότι η συνταγή παραλία πουλάει μόνο το καλοκαίρι, μάλλον γελιέσαι. Σύμφωνα με έρευνες και όσον αφορά το σεξ, οι παραλίες τείνουν να έχουν περισσότερο κόσμο τους χειμωνιάτικους μήνες.

Τα ζευγαράκια δε διστάζουν να απομονωθούν σε κάποια ερημική αμμουδιά.

Το όλο σκηνικό είναι από τα αγαπημένα των γυναικών που δηλώνουν ότι τους βοηθά να χαλαρώσουν. Το μόνο που χρειάζονται μετά είναι τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα τους.

Στο γκαράζ

Κι όμως! Μπορεί να είναι ίσως από τα πιο περίεργα που επιλέγουν αλλά συμβαίνει.

Οι γυναίκες βλέπουν το γκαράζ σαν ησυχαστήριο και συνάμα αντρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό τις εξιτάρει ακόμα περισσότερο και τους ανεβάζει την διάθεση για να κάνουν πολλά παραπάνω απ’ ότι συνήθως.

Το γκαράζ τοποθετείται πάντα στο top 5 των γυναικών με τα αγαπημένα τους μέρη για σεξ καθώς γίνεται το ιδανικό σκηνικό για σέξι άντρες που κάνουν δουλειές με τα χέρια τους.