Όλοι έχουμε στείλει κάποιο μήνυμα στο οποία φανήκαμε «κάπως». Κάποια ζώδια όμως έχουν την τάση να στέλνουν με τον λάθος τρόπο ένα μήνυμα και μετά να μη νιώθουν καθόλου ωραία για αυτό.

 

Κριός

Κριέ, Kριέ. Γιατί αρνείσαι τόσο πεισματικά να στείλεις το πρώτο μήνυμα; Αιγόκερο έπαθες; Ακόμα κι αν έχει προσπαθήσει ο άλλος να σε προσεγγίσει, εσύ το βιολί σου. Γιατί είσαι τόσο (ψωρο)περήφανος;

Ταύρος

Δε θέλεις να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι υπερβολικά. Οκέι, το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο είναι διαφορετικό να στέλνεις λακωνικά μηνύματα και διαφορετικό να στέλνεις μηνύματα που δεν βοηθούν τη συζήτηση να προχωρήσει.

Δίδυμοι

Είσαι λίγο ανυπόμονος. Όταν στέλνεις μήνυμα και αναμένεις απάντηση, βιάζεσαι. Τα πέντε λεπτά σου μοιάζουν με αιώνα, αγχώνεσαι και μετά νευριάζεις. Ε, και αυτό φαίνεται στα επόμενα μηνύματα.

Καρκίνος

Είσαι παθιασμένος με κάτι συγκεκριμένο, όλοι το ξέρουν αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματά σου, σε πολλούς τομείς εκτός του φλερτ. Όταν αρχίζει να στέλνεις μηνύματα σε αυτόν που ενδιαφέρεσαι, είναι προτιμότερο να προσεγγίζεις κι άλλα θέμα, για να μη γίνεις βαρετός.

Λέων

Είναι γνωστό ότι είσαι περήφανος και εγωκεντρικός. Ωστόσο εσύ το εκφράζεις διαφορετικά από τα υπόλοιπα ζώδια. Αργείς να απαντήσεις στα μηνύματα εσκεμμένα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Συγγνώμη αλλά δε φαίνεσαι δύσκολος.

Παρθένος

Σου αρέσει να το παίζεις λίγο απρόσιτος, λίγο ειρωνικός και χιουμορίστας. Αυτό που κάνεις, από κοντά ίσως και να έχει αποτέλεσμα, μέσω μηνυμάτων όμως δεν περνάς το μήνυμα που θέλεις. Το περιπαικτικό ύφος σου εκλαμβάνεται από τον παραλήπτη ως ειρωνικό.

Ζυγός

Στέλνεις μηνύματα σαν να κάνεις ποστ για επαγγελματικές σελίδες: δεν είναι λογικό να βάζεις συνέχεια θαυμαστικά, ιμότζι και να μιλάς διαρκώς με συντομογραφίες. Ο παραλήπτης θεωρεί ότι το λεξιλόγιο σου είναι φτωχό.

Σκορπιός

Εσύ βιάζεσαι να απαντήσεις, ποιος ξέρει γιατί; Ίσως επειδή θέλεις να φλερτάρεις με μανία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάζεις το μήνυμα πριν το στείλεις, με αποτέλεσμα να το στέλνεις με λάθος συντακτικό και γραμματική.

Τοξότης

Έχεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πεις κι έχεις πολλές εμπειρίες να μοιραστείς. Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις όταν στέλνεις μηνύματα. Μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου κι είναι αρκετά κουραστικό.

Αιγόκερως

Εσύ είσαι λίγο χειρότερος από τον Λέοντα. Είσαι της άποψης ότι ο όλος ο κόσμος «κολλάει» όταν τον «φτύνουν». Οι άνθρωποι ξενερώνουν όταν διαβάζεις τα μηνύματά τους και δεν απαντάς ή απαντάς μετά από τρεις ημέρες.

Υδροχόος

Γλυκό μας Υδροχοάκι, ενθουσιάζεσαι πολύ όταν «τσιμπάς» με ένα καινούριο πρόσωπο –ίσως γιατί δεν το παθαίνεις εύκολα. Την πρώτη φορά που μιλήσατε, έστειλες εσύ, τη δεύτερη πάλι τα ίδια και αυτό συνεχίζεται επ’ άπειρον.

Ιχθείς

Ιχθύ ενθουσιάζεσαι σαν τον Υδροχόο. Μόνο που εσύ αντιδράς λίγο διαφορετικά. Αντί να απαντάς λίγο πιο λακωνικά, στέλνεις μηνύματα-σεντόνια. Και δίνεις περισσότερες πληροφορίες από όσες πρέπει.