Δεν είναι ότι δεν κάνουν ποτέ προκαταρκτικά. Απλά δεν είναι η προτεραιότητά τους. Θεωρούν ότι το βασικότερο που πρέπει να γίνεται σε μία ερωτική αλληλεπίδραση είναι η σεξουαλική πράξη και όχι κάτι που προηγείται αυτής.

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια όπως ο Καρκίνος, ο Λέων και ο Σκορπιός που λατρεύουν τα προκαταρκτικά. Το θέμα πάντως είναι σε κάθε περίπτωση ότι κάθε ένα ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις. Για να δούμε ποια είναι τα τρία  ζώδια που «απέχουν»;

Κριός

Είναι τόσο απασχολημένοι με τα εργασιακά και τα επαγγελματικά τους που τους βγαίνει και στο κρεβάτι. Προτιμούν να πάει το θέμα κατευθείαν στο σεξ, παρά να χρονοτριβούν για μία ώρα με τα προκαταρκτικά. Δεν είναι ότι δεν τους αρέσουν, απλά τα θεωρούν «χάσιμο χρόνου».

Ο Κριός θέλει τα πράγματα να γίνονται με μία τάξη και να υπάρχουν «κουτάκια». Αυτό σημαίνει πως σεξ για εκείνους είναι η πράξη του σεξ και όχι τα «προεόρτια» αυτού.

 

 

 

Αιγόκερως

Για αυτό το ζώδιο, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν κάνουν κάτι σεξουαλικό θέλουν να έχει αρχή, μέση και τέλος. Για τον Αιγόκερω αρχή δε θεωρείται σίγουρα το να κάνουν προκαταρκτικά. Ναι μεν θα υπάρχει κάποια «προετοιμασία» αλλά κατά βάση πάνε κατευθείαν στη σεξουαλική πράξη.

Τους αρέσει να δίνουν έμφαση στις στάσεις του σεξ και πώς αυτές θα είναι πιο δημιουργικές. Είναι και αρκετά εγωιστές οπότε θέλουν να ικανοποιούν τους άλλους για να νιώθουν ότι είναι οι καλύτεροι.

Ιχθύς

Είναι τόσο ντροπαλός που δεν αφήνει πολλές επιλογές ανοικτές για τον εαυτό του. Θέλει κυρίως έρωτα όχι «σεξ». Αυτό από την άποψη ότι λειτουργεί με συναίσθημα και σπάνια έχει κάποια «φετίχ». Του αρέσει το σεξ να έχει αρκετή διάρκεια για να μπορέσει να νιώσει τη «σύνδεση» με το ταίρι του.

Αγαπάεινα τον φροντίζουν. Το αίσθημα της ντροπής όμως, που συχνά εμφανίζει, δεν τον αφήνει να απελευθερωθεί αρκετά. Αποφεύγει συνεπώς τα «αμήχανα» για αυτόν προκαταρκτικά.