Όλα τα ζώδια βιώνουν κάποια στεναχώρια μετά τον χωρισμό. Ωστόσο κάποια γίνονται αρκετά κυνικά για να προχωρήσουν χωρίς πρόβλημα με την καθημερινότητά τους. Κάποια άλλα απλά κολλάνε συναισθηματικά για καιρό.

Κριός

Έχει μία καριέρα να ασχοληθεί. Ο χωρισμός για αυτόν είναι η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα επαγγελματικά του πλήρως. Μέσα σε 5 μέρες τα έχει ξεχάσει όλα.

Ταύρος

Είναι αρκετά σχεσάκιας και ευαίσθητος για να μπορεί να ξεπεράσει άμεσα έναν χωρισμό. Θέλει τουλάχιστον 1 με 2 μήνες για να μπορεί να προχωρήσει παρακάτω.

Δίδυμοι

Ξεπερνάνε πλήρως τον χωρισμό μετά από 3 μήνες. Στο ενδιάμεσο όμως νιώθουν σχετικά καλά. Δε θα τους καταβάλει δηλαδή επί μονίμου βάσεως.

Καρκίνος

Εξαρτάται τον λόγο του χωρισμού. Αν είναι λόγω απιστίας που του έκαναν, θέλει λίγες μέρες λόγω εγωισμού αλλιώς συνήθως του παίρνει 2 βδομάδες.

Λέων

Επειδή ο εγωισμός του είναι άμεσα συνδεδεμένος με όλο το θέμα του χωρισμού, πιέζεται και τον ξεπερνά σε μία εβδομάδα. Πιο άμεσα αλλά πιο έντονα.

Παρθένος

Επειδή συνήθως ο Παρθένος υπεραναλύσει τους λόγους του χωρισμού πριν αυτός γίνει, τον ξεπερνάει μέσα σε 10 μέρες το πολύ. Προχωράει εύκολα παρακάτω.

Ζυγός

Δυσκολεύεται γιατί όταν προσφέρει τα συναισθήματά του το κάνει με πολλή ένταση. Θα ξεπεράσει κλαίγοντας τον χωρισμό βγαίνοντας με τους φίλους του, μέσα σε 1 μήνα.

Σκορπιός

Το παίρνει πολύ βαριά συνεπώς θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να συνέλθει πλήρως. Κάθε μέρα μετά τον χωρισμό είναι όλα δύσκολα για τον ευαίσθητο Σκορπιό.

Τοξότης

Ξεπερνάει τον χωρισμό χρησιμοποιώντας μόνο τη λογική. Θέλει 1 μήνα το πολύ. Τον βοηθάει η τάση που έχει να βγαίνει συνέχεια βόλτες.

Αιγόκερως

Έχει έναν ψυχικό πόνο που κρατά για τουλάχιστον 2 μήνες, ο οποίος έρχεται και φεύγει κατά κύματα. Παρ’ όλα αυτά ο εγωισμός του τον κάνει να ξεχαστεί.

Υδροχόος

Θέλει το πολύ 3 μέρες. Ξαφνικά μπαίνει σε ένα μοτίβο σκέψης ότι δεν τον απασχολεί καν, οπότε δεν ασχολείται και καθόλου με το ότι χώρισε.

Ιχθύς

Αν τον απατήσουν θέλει λίγες μέρες να το ξεπεράσει. Αν απλά τον χωρίσουν γιατί έτσι ήθελαν τότε θα κλαίει για μήνες μέχρι να προχωρήσει σε κάτι άλλο.