Κάθε ζώδιο έχει τα ευαίσθητα σημεία του. Αυτά το κάνουν να ταράζεται πιο εύκολα και να νευριάζει επίσης εύκολα. Ποια είναι αυτά τα ζώδια όμως που συγχύζονται κυριολεκτικά πανεύκολα και σε μεγάλο βαθμό;

Λέων

Δε μπορεί να μη νευριάσει. Αν κάτι δεν πάει όπως εκείνος το θέλει, είναι τόσο εγωιστής που πραγματικά θα του ανέβει η πίεση στο 20. Ο Λέων δεν ηρεμεί εύκολα. Επειδή κατά βάση έχει μάθει να είναι πράος και να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία σε παράγοντες που τον ενοχλούν ψυχολογικά.

Όταν όμως το πράγμα ξεφύγει και νευριάσει τότε συγχύζεται σε σημείο να γυρίσει και το τραπέζει με τους καφέδες ανάποδα. Δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του εκείνη τη στιγμή γιατί «φορτώνει» εδώ και ώρα.

Καρκίνος

Πολλές φορές θα είναι ο πιο ήρεμος μέσα σε μία παρέα, δε θα ακούγεται μάλλον καθόλου. Αν όμως τον παρατηρήσεις έχει ήδη κοκκινίσει και είναι έτοιμος να αρχίσει να φωνάζει. Ο Καρκίνος θα κρατιέται για πολλή ώρα μέχρι να ξεσπάσει τα νεύρα του. Εσωτερικεύει όλη την πίεση, το στρες και την αδικία που αισθάνεται για κάτι και όταν ξεσπάει απλά λέει αλήθειες.

Δηλαδή θα πει στον άλλον πράγματα για να τον στεναχωρέσει (τα οποία θα είναι όντως ειλικρινή). Θα θυμίσει τι έκανε ο τάδε φίλος του στον τάδε λέγοντας ότι έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη του και έτσι θα κάνει την παρέα να τσακωθεί. Αυτό το ζώδιο όταν συγχύζεται δε θέλει να νιώθει ότι είναι μόνο του σε όλο αυτό.

Υδροχόος

Αυτό που συγχύζει τον Υδροχόο μας είναι η αχαριστία και η ασυνεννοησία. Κυρίως όμως το πρώτο. Δε μπορεί να δεχτεί ότι έδωσε ευκαιρίες, χρόνο και κατανόηση σε κάποιον και εκείνος δεν εκλαμβάνει το ίδιο. Επειδή το ζώδιο αυτό όταν προσπαθεί για κάτι είναι αφοσιωμένο σε αυτό δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση κάποιον που δε θα εκτιμήσει την προσπάθειά του. Και για αυτό μπορεί να του ανεβαίνει και η πίεση.