Ζώδια με κακές συνήθειες και χαρακτήρα

Αιγόκερως

Πρώτος και καλύτερος ανάμεσά τους είναι (ποιος άλλος;) ο αλύγιστος, αυστηρός και επιτιμητικός  Αιγόκερως. Ακόμη και στις καλές του μέρες, είναι τόσο ψυχρός και γεμάτος αρνητική ενέργεια και αρνητικά συναισθήματα (ο πιο τοξικός από τα ζώδια), που με το που τον βλέπεις σε… ζώνουν τα φίδια και πισωπλατίζεις! Είπαμε πάντα βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και η μιζέρια και η κακία του είναι κάτι γνώριμο, αλλά έλεος, πάρτο αλλιώς!

 

Κριός

Ο δυναμικός Κριός δυσκολεύει τη ζωή κάποιων επειδή απλά δεν τους γουστάρει! Θεωρώντας ότι πάντα έχει δίκιο, κυκλοφορεί με… λυμένο το ζωνάρι, απλά γιατί είναι ανυπόμονος και φασαριόζος και αναζητεί την αφορμή για να επιβεβαιώσει το δίκιο του στήνοντας μέχρι και καβγά, βάζοντας και τον εαυτό του και τους γύρω του… στην πρίζα. Χαλάρωσε λιγάκι, δεν υπάρχει λόγος να είσαι πάντα στην τσίτα… αφού μπορείς να λειτουργήσεις κι αλλιώς και να είσαι και πιο πειστικός.

 

Λέων

Αν και ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέων έχει αρκετά θετικά στοιχεία, οι κακές του πλευρές είναι τόσες που… συχνά σε βγάζει από τα ρούχα σου. Δεν είναι απλά υπερφίαλος, εκφράζει την αλαζονεία του και με τα λόγια, με αποτέλεσμα να προσβάλλει τους γύρω του, χωρίς βέβαια να τον νοιάζει.

 

Παρθένος

Η Παρθένος είναι ευφυής και ιδιαίτερα εφευρετική όταν θέλει να πειράξει κάποιον. Κυριολεκτικά μεταμορφώνεται από ικανοποίηση όταν ρίχνει… τα δηλητηριώδη βέλη της και βρίσκει στόχο. Την χαίρεται με όλο της το είναι αυτή τη διαδικασία και το δείχνει. Χαλάρωσε καλή μου όλα έχουν κάποιο όριο και ενίοτε το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται…

 

Δίδυμος

Αν γνωρίζεις τον χιουμορίστα και διασκεδαστικό Δίδυμο όλα είναι μια χαρά. Υπάρχει όμως και ο απατηλός, ο πολυλογάς και διπρόσωπος (ένεκα της δυαδικότητας του ζωδίου), Δίδυμος, που δεν κολλάει πουθενά, μπορεί να πουλήσει… άπαντες για το κέφι του. Το θέμα είναι ότι αν πέσεις πάνω του, δεν διαπιστώνεις με το καλημέρα πως λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, το κατανοείς σταδιακά…