Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου περνάει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της μαζί με την οικογένεια της

Επιστροφή στην Αθήνα

Το ζευγάρι που επέστρεψε από το Λονδίνο περνάει ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στην Αθήνα.

Σε μια φωτογραφία μάλιστα είδαμε και την μητέρα της Τόνιας να ποζάρει μαζί της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου είναι λάτρεις των ταξιδιών και έτσι, όποτε οι υποχρεώσεις τους τους το επιτρέπουν, φτιάχνουν τις βαλίτσες τους και ταξιδεύουν!

Το ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετράει σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, με την αγάπη του να δυναμώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι μαζί ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι σύντομα θα επισημοποιήσει τη σχέση του, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

 

View this post on Instagram

🌞Καλημέρα #maraveyas #toniasotiropoulou

A post shared by Køstīß Måråvėyåß (@kostismaraveyas_fan) on

Αυτή τη φορά, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψαν στο χειμωνιάτικο Λονδίνο!

Η βρετανική πρωτεύουσα έχει φορέσει τα γιορτινά της, με το θέαμα να είναι άκρως εντυπωσιακό! Μικροί και μεγάλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και μετρούν αντίστροφα για τα Χριστούγεννα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν μεγάλη αδυναμία στο Λονδίνο και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές τα ταξίδια της ηθοποιού είναι επαγγελματικά, αφού η ίδια εξακολουθεί να εργάζεται και να συμμετέχει σε ταινίες.

Την αποκάλυψη της απόδρασης, έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια στιγμιότυπα από τις ατέλειωτες βόλτες τους στους κοσμοπολίτικους δρόμους.

Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού και περνούν παραγωγικό χρόνο μαζί με τους φίλους της εκεί.