Μιλάμε για τα άτομα εκείνα που δεν έχουν κανένα δισταγμό στο να κάνουν ελεύθερη σχέση και να έχουν περισσότερους από έναν/μια συντρόφους.

Και φυσικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν το ίδιο κάνει και το ταίρι τους…

Εάν ποτέ κάνεις σχέση με ένα από αυτά, θα πρέπει να ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

Όπως και ο Δίδυμος, έτσι και ο Κριός, θέλει να φλερτάρει και βαριέται εύκολα.

Θα δεχόταν άνετα να κάνει μια ελεύθερη σχέση, διότι παράλληλα θα είχε όλα όσα τον καλύπτουν. Και καλά θα περνούσε και ελεύθερος θα ήταν και δεν θα βαριόταν και θα ήταν ο μόνιμος κυνηγός που «απολαμβάνει» κάθε φορά και διαφορετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο τύπος που παραπέμπει λίγο σε… χίπη.

Θέλει να είναι ελεύθερος, απεριόριστος και χωρίς έγνοιες και δράματα στη ζωή του. Να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν και να απολαμβάνει και τις χαρές του έρωτα. Θα μπορούσε εύκολα να κάνει μια ελεύθερη σχέση, χωρίς ερωτήσεις και χωρίς περιορισμούς. Είναι θα λέγαμε στο… DNA του κάτι τέτοιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο «χαλαρός» τύπος που δεν δεσμεύεται εύκολα και θέλει να έχει τις πόρτες του ανοιχτές. Ο Υδροχόος πολύ εύκολα θα δεχόταν μια ελεύθερη σχέση, χωρίς περιορισμούς, χωρίς “πρέπει” και “μη”! Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τον περιορίσεις και αν ποτέ του πρότεινες κάτι τέτοιο, δε θα το δεχόταν με μεγάλη χαρά. Ικανοποίηση χωρίς… υποχρεώσεις; Ό,τι πρέπει για εκείνον…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός και σχεσάκιας.

Αλήθεια είναι αυτό. Ωστόσο, έχει και μια ακόμα πλευρά την οποία κρατά πολύ καλά κρυμμένη. Μέχρι να βρει τον “ιδανικό” έρωτα, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να εμπλακεί σε μια ελεύθερη σχέση και να περνά απλώς καλά. Δεν έχει τόσους… φραγμούς όσους θέλει να παρουσιάζει προς τα έξω. Θα έλεγες ότι είναι και… χαλαρών ηθών, κάτι που δε φαίνεται προς τα έξω.