Είναι κάποιες στιγμές για ορισμένα από τα ζώδια, που αν δε φάνε πολύ δεν μπορούν να κοιμηθούν. Φυσικά το πολύ φαγητό το βράδυ δεν κάνει καλό και αυτό το αναγνωρίζουν επίσης αρκετά ζώδια.

Κριός

Οριακά προλαβαίνει. Επειδή γυρνάει κουρασμένος από τη μέρα που είχε, θα φάει κάτι πολύ ελαφρύ όπως ένα γιαούρτι και θα πέσει κατευθείαν για ύπνο.

Ταύρος

Θα φάει ό,τι του έρθει εκείνη την ώρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα παραγγείλει κάτι απ’έξω και θα έχει σίγουρα πολλές θερμίδες. Προτιμά τα σουβλάκια.

Δίδυμοι

Είναι μία κατηγορία από μόνη τους. Δε θα παραγγείλουν να φάνε κάτι αλμυρό μόνο, θέλουν και κάτι γλυκό. Γιατί αν δε φάνε και γλυκιά κρέπα τα μεσάνυχτα δεν περνάνε καλά.

Καρκίνος

Ο ορισμός της βραδινής υπερτροφίας. Το βράδυ είναι η ώρα του και η ώρα που έχει την ηρεμία του. Θα ανοίξει το ψυγείο και θα φάει ό,τι υπάρχει μέσα.

Λέων

Το να φάει κάτι το οποίο θα του προσθέσει θερμίδες ενώ έχει γυρίσει μόλις από το γυμναστήριο, δεν τον ικανοποιεί. Θα φάει ένα φρούτο και θα κοιμηθεί.

Παρθένος

Τρώει λίγο το βράδυ. Κάποιες φορές το βράδυ δεν τρώει και καθόλου, επειδή προφανώς έχει φάει αρκετά μέσα στη μέρα.

Ζυγός

Θα φτιάξει κάτι να φάει. Δε θέλει να παραγγείλει. Εμπιστεύεται τις γαστρονομικές του ικανότητες και φτιάχνει ένα μεγάλο γεύμα.

Σκορπιός

Είναι σα να απεχθάνεται την υγιεινή διατροφή. Θα πάρει απ’εξω να φάει ό,τι του κατέβει. Δεν τον νοιάζει αν θα του ανέβει το ζάχαρο ή η πίεση.

Τοξότης

Τρώει το βράδυ σχεδόν πάντα όταν έχει παρέα. Αν είναι μόνος του δεν το προτιμάει γιατι βαριέται με αποτέλεσμα να πηγαίνει πιο νωρίς για ύπνο.

Αιγόκερως

Φτιάχνει ένα γεύμα το οποίο θα του μείνει και για αύριο. Είναι περήφανος για τον εαυτό του που έχει αυτοσυγκράτηση.

Υδροχόος

Σπάνια τρώει το βράδυ επειδή έχει οργανώσει το τι θα φάει μέσα στην υπόλοιπη ημέρα. Για τον Υδροχόο το φαγητό έρχεται πάντα μετά τον ύπνο σε προτεραιότητα.

Ιχθύς

Θέλει να τρώει πολύ για να του φεύγουν τα άγχη της ημέρας. Του αρέσει πολύ να τρώει σαλάτες και φρούτα. Αγαπάει τους υδατάνθρακες.