Μπορεί μερικά ζώδια να είναι… σχεσάκιδες, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που επιλέγουν  να μην δεσμεύονται για πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα μπορεί με κάποιο από τα παρακάτω τρία ζώδια να ερωτευθείς παράφορα, αλλά μην βιαστείς να σκεφτείς πως μαζί τους… «έδεσες τον γάιδαρο σου». Το πιθανότερο θα είναι να διαψευστείς.

Δίδυμος

Με βασικό κίνητρο την προσωπική του καλοπέραση χωρίς να αισθάνεται ίχνος τύψεων θα δείξει σούπερ ενθουσιασμένος -και θα είναι- μαζί σου το πρώτο τέταρτο της γνωριμίας σας και πριν καλά καλά καταφέρεις να ξαναβρείς την ανάσα σου μετά τον οργασμό του one night stand σας θα έχει εξαφανιστεί από το οπτικό σου πεδίο.

 Λέων

Εδώ έχουμε την ιδιάζουσα περίπτωση που κάποιος ενθουσιάζεται μονίμως με τον εαυτό του και ταυτόχρονα ξενερώνει με τους υπόλοιπους. Ο Λέων έχει βρει πολλούς και διάφορους τρόπους να αυτοαποθεώνεται κάνοντας hi five to himself ενώ όλοι οι άλλοι είναι πραγματικά μόνο αιτίες απογοήτευσης και τίποτε περισσότερο.

Toξότης

Ο Τοξότης κάθε ημέρα ερωτεύεται και κάποιον άλλον, αφού έχει την υπερδύναμη να ενθουσιάζεται πιο εύκολα από κάθε άλλο ζώδιο αλλά ταυτόχρονα και να αλλάζει γνώμη εξίσου αστραπιαία. Μην εφησυχάζεσαι επειδή την Παρασκευή ένας Τοξότης σου έκανε πρόταση γάμου. Τη Δευτέρα το πρωί το πιο πιθανό είναι να σε έχει ξεπεράσει ήδη.