Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης ενόψει του νέου έτους, ανάλυσε τους αστρολογικούς του χάρτες και αποκάλυψε ποια είναι τα ζώδια που θα περάσουν καλά και ποια είναι εκείνα που θα περάσουν δύσκολα.

Με τον γνωστό αστρολόγο να τονίζει ότι το νέο έτος θα είναι μια δυνατή χρονιά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, τα ακόλουθα ζώδια μάλλον δεν θα περάσουν τόσο καλά όσο νόμιζαν.

Λέων

Το 2020 αν δεν είναι μια δύσκολη, θα είναι σίγουρα μια κουραστική χρονιά που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το έτος θα αλλάξετε συνήθειες, επιλογές όπως και πλάνα για να πετύχετε τους νέους σας στόχους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσουν την ζωή τους, όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένοι και συνεργάσιμοι. Εργασιακά θα δείτε τα πράγματα να βελτιώνονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε από αρκετές δοκιμασίες.

Σκορπιός

Το νέο έτος ανοίγει νέους ορίζοντες αλλά και νέα μέτωπα που ενδεχομένως θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να αποφύγετε περιττές σπατάλες που θα σας βγάλουν εκτός πλάνου.

Υδροχόος

Πρόσκαιρες ταλαιπωρίες θα ταλανίσουν την ηρεμία σας, όμως με υπομονή και σκληρή δουλειά μπορείτε να τα καταφέρετε.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την άλλη είναι τα εξής:

Αιγόκερως

Το 2020 ανήκει δικαιωματικά στους Αιγόκερους και θα αποτελέσει μία από τις καλύτερες χρονιές, αφού όλη η δουλειά των προηγούμενων ετών επιτέλους θα αποδώσει.

Ταύρος

Ενδεχομένως να μην μπορείτε να το πιστέψετε αλλά το νέο έτος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα της ζωής σας.

Δίδυμος

Το νέο έτος θα σας δώσει ευκαιρίες σε πολλαπλά επίπεδα, αφού θα μπορέσετε να ανανεωθείτε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Με λίγη προσοχή μπορείτε να βελτιώσετε κατά πολύ και τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Το 2020 σας κατατάσσει ανάμεσα στα πιο ευνοημένα ζώδια, καθώς σας δίνονται ευκαιρίες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας κουράζουν εδώ και μήνες αλλά και να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.