Το νέο έτος θα αποτελέσει μια έντονη χρονιά για κάθε ζώδιο. Επομένως καθένα από αυτά θα προσελκύσει μια διαφορετικό τρόπο πολλά χρήματα στην ζωή του.

Αιγόκερως

Είναι ένα ζώδιο που δουλεύει σκληρά, οπότε είναι επόμενο ότι θα ανταμειφθεί αδρά για την εργατικότητά του.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί είναι ηγετικά ζώδια και είναι επόμενο να προσελκύουν τον πλούτο.

Παρθένος

Ακόμα και αν δεν επιδιώκουν τον πλούτο και τα υλικά αγαθά δεν μπορούν παρά να τα δεχθούν μιας και τα ζωδιακά τους χαρακτηριστικά τα ελκύουν σαν μαγνήτης.

Ιχθύς

Η έμφυτη τους δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά θα τους επιφέρει πολλά κέρδη

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου είναι συνυφασμένο με την απόλαυση και τον πλούτο, δουλεύει σκληρά και όπως είναι λογικό απολαμβάνει και τις ανάλογες ανέσεις.

Κριός

Είναι ο απόλυτος νικητής και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση των ονείρων του. Η προσέλκυση επομένως χρημάτων είναι αναμενόμενη για το νέο έτος.

Υδροχόος

Είναι μια ιδιοφυΐα και επομένως όταν βάλει κάτι στο μυαλό του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρει. Έτσι αν θελήσει να εξοικονομήσει και να προσελκύσει περισσότερα χρήματα, είναι σίγουρο ότι θα βρει τον τρόπο.

Λέων

Αν και δεν αρέσκεται στα πλούτη και τα υλικά αγαθά αποτελεί ένα ζώδιο ηγέτη. Οπότε αν τα θελήσει ξέρει τον τρόπο για να τα αποκτήσει.

Δίδυμος

Η κοινωνικότητά του μπορεί να του ανοίξει πόρτες που δεν περιμένει και επομένως επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν υπολόγιζε.

Ζυγός

Βασικό χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι ότι δεν πρόκειται για άτομο που θα προσπαθήσουν να βγάλουν χρήματα με ανήθικο τρόπο. Σίγουρα όμως αν τα θελήσουν, θα εργαστούν σκληρά και θα τα αποκτήσουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να προσελκύσει πλούτη και υλικά αγαθά μέσω της δημιουργικότητας και των τεχνών.

Τοξότης

Αν και συνήθως δεν έχει κίνητρο τα χρήματα, η ευγένεια και ο καλός χαρακτήρας του Τοξότη προσελκύουν χρήματα δίχως να το καταλαβαίνει.