Η 17χρονη Stefania Liberakakis έχει ήδη όλα τα φώτα επάνω της!

 

Η ελληνική συμμετοχή

Σύμφωνα με πηγές του Ogaegreece.com, η ΕΡΤ και η Stefania έχουν δώσει τα χέρια για το ταξίδι με προορισμό το Ρότερνταμ, ενώ φαίνεται να έχει ήδη επιλεχθεί η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει τη γαλανόλευκη με τραγούδι pop ύφους σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision. Στο πλευρό τους φαίνεται να είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής επιμέλειας.

Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι το κομμάτι των στίχων του κομματιού καθότι δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το κομμάτι είναι στην αγγλική γλώσσα αμιγώς ή όχι αλλά ούτε και το όνομα του/της στιχουργού. Φυσικά, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο οι πηγές του Ogaegreece.com κάνουν λόγο για ζήτημα ελάχιστων ημερών μέχρι την ανακοίνωση αυτή.

 

Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη;

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania Liberakakis) γεννήθηκε το 2002, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και κατάγεται από ελληνική οικογένεια. Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

Στο χώρο της Eurovision η ίδια δεν είναι εντελώς άγνωστη. Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς!

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.