Η αντίδραση κάθε ζωδίου είναι σε άμεση συνάρτηση με τον χαρακτήρα που έχει. Είναι συγκεκριμένα όμως που οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι συμπεριφέρονται κάπως αστεία και σχετικά υπερβολικά.

Κριός

Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Επειδή έχει πολύ πιεσμένο πρόγραμμα και να πεινάει θα έχει υπομονή για να φάει αργότερα.

Ταύρος

Δε μπορεί να συμπεριφερθεί ήρεμα όταν πεινάει. Λατρεύει το φαγητό και έχει εκνευρισμό όταν δεν τρώει τη στιγμή που θέλει.

 

Δίδυμοι

Όταν τρώει θα είναι σίγουρα μεγάλη ποσότητα φαγητού. Όταν πεινάει θα είναι το άτομο που θα το λέει συνέχεια με σκοπό να παραγγείλει όλη η παρέα.

 

Καρκίνος

Νεύρα. Πολλά νεύρα. Γίνεται από πολύ ευαίσθητος κάτι το εντελώς διαφορετικό. Δε θέλει να του μιλάς όταν πεινάει.

 

Λέων

Η πείνα δεν είναι κάτι που τον επηρεάζει πολύ. Αυτό οφείλεται στο ότι βρίσκει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

 

Παρθένος

Για εσάς η πείνα είναι ένα παγερά αδιάφορο συναίσθημα. Απλά θα κάνετε υπομονή και θα φάτε αργότερα.

 

Ζυγός

Πεινάει συνέχεια έτσι κι αλλιώς. Οπότε έχει συνηθίσει να θέλει συνέχεια να τρώει. Αν δε φάει ενώ πεινάει, δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν.

 

Σκορπιός

Όταν θέλει να φάει και πεινάει έχει νευρικότητα, αλλά πιο πολύ νιώθει θλίψη και μελαγχολία. Όταν πεινάει δε μπορεί να συγκεντρωθεί γενικά.

 

Τοξότης

Αν δεν έχει το φαγητό που θέλει τη στιγμή που το θέλει κάνεις ξεσπάσματα θυμού και δε μπορεί να ανοίξει καν διάλογο.

 

Αιγόκερως

Η σχέση του με το φαγητό είναι από μόνη της αρκετά μετριοπαθής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει συναισθηματική σύνδεση με αυτό.

 

Υδροχόος

Όταν πεινάει θέλει να φάει άμεσα. Και όταν θα φάει θα είναι συνήθως μεγάλη ποσότητα. Αν δε φάει έγκαιρα τότε το αφήνει για πιο μετά.

 

Ιχθύς

Είναι συναισθηματικά δεμένος με το φαγητό. Αυτό οφείλεται στο ότι το έχει συνδέσει με καλές ή απαισιόδοξες αναμνήσεις. Αν δε φάει δε θέλει να μιλάει.