Τον δικό της απολογισμό για το 2019 έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσω Instagram.

Η παρουσιάστρια που τη χρονιά που αποχαιρετήσαμε, χώρισε από τον Θοδωρή Μαραντίνη μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 γάμου, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έγραφε «turn the page (γύρισε σελίδα)» και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Λίγο πριν το Πάσχα του 2019, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσιάστρια, στο post που έκανε για την χρονιά που φεύγει, είπε όσα περιμέναμε χωρίς να αναφέρει πουθενά την λέξη χωρισμός ή τον πρώην της.

Αντίθετα, η Σίσσυ Χρηστίδου προτίμησε να μιλήσει για τα μαθήματα που της πρόσφερε το 2019 και επέλεξε και μια χαρακτηριστική φωτογραφία με την φράση: «Άλλαξε σελίδα».

«Το 2019 ήταν δύσκολο. Ήταν όμως και όμορφο, ελπιδοφόρο, δυνατό, συγκινητικό, μαγικό, έντονο, γαλήνιο, ζωντανό και θηριώδες… Το 2019 άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Όμως με ενθάρρυνε, με πίεσε και με οδήγησε όπως η μάνα το παιδί της. Μου πήρε και μου έδωσε. Και σίγουρα με δίδαξε. 2020 με το καλό να έρθεις… τίποτα δεν έχω να ευχηθώ, ούτε και να ζητήσω. Ξέρεις εσύ τι πρέπει να φέρεις, γιατί τίποτα δεν έρχεται τυχαία… Να είμαστε μόνο καλά, να τα απολαμβάνουμε και να τα αντέχουμε. Καλή μας χρόνια» έγραψε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

View this post on Instagram

Το 2019 ήταν δύσκολο. Ήταν όμως και όμορφο, ελπιδοφόρο, δυνατό, συγκινητικό, μαγικό, έντονο, γαλήνιο, ζωντανό και θηριώδες… Το 2019 άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους. Όμως με ενθάρρυνε, με πίεσε και με οδήγησε όπως η μάνα το παιδί της. Μου πήρε και μου έδωσε. Και σίγουρα με δίδαξε. 2020 με το καλό να έρθεις… τίποτα δεν έχω να ευχηθώ, ούτε και να ζητήσω. Ξέρεις εσύ τι πρέπει να φέρεις, γιατί τίποτα δεν έρχεται τυχαία… Να είμαστε μόνο καλά, να τα απολαμβάνουμε και να τα αντέχουμε. Καλή μας χρόνια… ♥️

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on