Η Αφροδίτη έχει  ήδη μπει στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλάζοντας τελείως την ατμόσφαιρα.

Ποια, όμως, είναι τα χαρακτηριστικά όποιου ή όποιας έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό του/της Αφροδίτη στον Υδροχόο;

Το σίγουρο είναι ότι σαν Αφροδίτη είναι ξεχωριστή, μοναδική και ασυνήθιστη! Πνεύμα ανήσυχο, άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική! Τίποτα πάνω της δε μένει στάσιμο και ολόκληρη η παρουσία της είναι γοητευτικότατη!

1. Το ξέρεις ότι αγαπά να σε σοκάρει, έτσι; Έχει πλήρη συνείδηση της διαφορετικότητάς της, αλλά ηδονίζεται να βλέπει τις αντιδράσεις των άλλων στα θέλω και τη συμπεριφορά της. Είναι ικανή να σου ζητήσει ό,τι πιο παλαβό, μόνο και μόνο για να σε δει να γίνεσαι κόκκινος από την ντροπή σου. Κι αν ακόμα έχεις αποφασίσει να ακολουθήσεις την τρέλα της, θα σε πάρει από το χέρι για να πάτε να σοκάρετε παρέα τρίτα (ανυποψίαστα) θύματα. Θέλεις να μάθεις περισσότερα στοιχεία για σένα; Παράγγειλε Τώρα την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου σου!Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου σου!

2. Δεν θυματοποιείται για κανέναν, αλλά ευχαρίστως θα θυσιάσει το Εγώ της και την καλή της φήμη για να βοηθήσει αυτούς που την έχουν ανάγκη. Δεν θα τη νοιάξει, αν την στραβοκοιτάξουν, επειδή σταματά στην μέση του δρόμου να δώσει το ταπεράκι με το μεσημεριανό της σε κάποιον που το έχει ανάγκη και παίζει να του πιάσει και κουβέντα, σαν να είναι φίλος από τα παλιά. Όσο για το περίφημο κούτελο στην κοινωνία, το γράφει στα παλιά της τα παπούτσια!

3. Πρέπει να έχεις καταλάβει ως τώρα ότι για να την κερδίσεις, δε θα πάρεις πόντους αν αξίζεις πολλά, αλλά αν αξίζει εκείνη πολλά. Μα απλά λόγια, δε σε μετράει με αριθμούς, αλλά αντίθετα, πρέπει να της δείξεις πόσο αξίζει εκείνη για εσένα και όχι αριθμητικά. Πες της πόσο έξυπνη είναι, πόσο μοναδικό είναι το μυαλό της και η ίδια, πόσο ξεχωριστή η συμπεριφορά της. Ξεκίνα την γνωριμία με ένα ποίημα, ένα λουλούδι, μια βόλτα σε ιδιαίτερο μέρος κι έχεις το αμερόληπτο ενδιαφέρον της. Πήγαινε την σε ένα ακριβό εστιατόριο και παίξ’ το καμπόσος, να δεις για πότε ‘’χάνει’’ το νούμερό σου.

4. Είναι εκδηλωτική, αλλά όχι δημόσια. Τουλάχιστον όχι συναισθηματικά. Αν είστε ζευγάρι, δε χρειάζεται να σου κρατάει το χεράκι, εκτός κι αυτό για κάποιο λόγο υπάγεται στον κανόνα 1, οπότε αν το βρίσκει σοκαριστικό, θα το κάνει!

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με μια Αφροδίτη που είναι παντού και πουθενά. Μοιάζει σαν να μην είναι παρούσα μερικές φορές, σα να μην ενδιαφέρεται, σαν να γυρεύει κάτι άλλο που ούτε κι η ίδια ξέρει τι είναι. Κυρίως, νιώθει να ασφυκτιά, αν κάποιος γραπωθεί πιεστικά επάνω της και δεν τη χωρά ο τόπος. Όταν αποφασίσει να δεσμευτεί, θα το κάνει με τους δικούς της όρους: θα περνάτε καλά, όσο περνάτε καλά και μετά μπορείτε να είστε δυο καλοί φίλοι.