Τον απολογισμό της για το 2019 έκανε η Δέσποινα Βανδή, λίγα λεπτά πριν υποδεχτεί το 2020 μαζί με τους τηλεθεατές.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτικό σόου και μίλησε για το δικό της 2019.

«Ήταν μια πολύ, πολύ γεμάτη χρονιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή για το 2019, προσθέτοντας πως «είχαμε πολλές εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Ήταν παράλληλα το “My Greece”, οι πρόβες για το Άλσος, οι πρόβες για το X Factor κ και στο τέλος οι εγγραφές για το X Factor».

«Ήταν όλα μαζί. Πραγματικά δεν πήρα ανάσα το 2019» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

«Ώρες ώρες αισθάνομαι πως είμαι σε ένα τρένο που τρέχει και πηδάω από το ένα βαγόνι στο άλλο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν έχω πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο. Δεν βλέπω πολύ συχνά τους φίλους μου, εντάξει, κάποια πράγματα τα στερείσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Αναγκάστηκα, ή μάλλον έτυχε, μια χρονιά να καθίσω και δεν μου άρεσε καθόλου στο σπίτι» πρόδωσε, επίσης με χαμόγελο, η Δέσποινα Βανδή σχετικά με το γεγονός πως σχεδόν πάντα εργάζεται στην αλλαγή χρονιάς  σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί.

«Χρόνια ήμουν πάντα σε κάποιο μαγαζί και άλλαζα χρόνο με κόσμο. Μια χρονιά ήθελα και γω να δω πως είναι να βρίσκεσαι στο σπίτι. Κουρέλι έγινα! Μαγείρευα, έπλενα… Όλοι πέρασαν τέλεια και εγώ είπα πως, παιδιά, αν είναι να ξανακάτσω θα με καλέσετε εσείς!»