Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με την περίπτωση μίας προσχεδιασμένης ερωτικής βραδιάς, εμπνευσμένης από την ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».

Γιατί το σεξ δεν χρειάζεται να είναι άγριο για να είναι ωραίο, αλλά να πλημμυρίζει από πάθος.

Εσώρουχα

Ένα όμορφο δώρο, θέλει και ένα ωραίο περιτύλιγμα. Εξάλλου, αν νιώθεις εσύ σέξι, αυτό θα βγει προς τον σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα,  μπορείς απλώς να βάλεις το πιο σέξι σου εσώρουχο και να αυτοσχεδιάσεις. Τι έχεις στη ντουλάπα σου και σε εμπνέει να κάνεις σεξ; Είναι μία κοντή δερμάτινη φούστα; Βάλ’την με ένα ωραίο σουτιέν από πάνω, πιάσε έναν αυστηρό κότσο τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη. Αν θέλεις να ανάψεις περισσότερο τα αίματα, πάρε το παράδειγμα του Τομ Κρουζ και φόρα μία μάσκα. Θα δημιουργήσεις ένα μυστήριο, δίνοντας την ψευδαίσθηση στον σύντροφό σου ότι έχει ένα καινούριο πρόσωπο στο κρεβάτι του.

Χορός

Κατέχεις από χορευτικές φιγούρες; Και να μην κατέχεις δεν πειράζει. Ο αργός χορός είναι κάτι εύκολο αν έχεις πιει ένα με δύο ποτηράκια κρασί. Απλώς κούνησε τους γοφούς σου αργά όπως αυτή εδώ η κοπέλα. Για αρχή έχεις πετύχει τον πρώτο σκοπό σου. Αφού ολοκληρώσεις τις σέξι σου κινήσεις, δέσε του τα μάτια και πάμε στο επόμενο βήμα.

Αγάπα τον εαυτό σου

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι έστω και λίγο ηδονοβλεψίες. Για παράδειγμα, και ποιος δεν ερεθίζεται από μία ρεαλιστική σέξι σκηνή σε μία κατά τα’ άλλα αθώα ταινία; Γιατί λοιπόν να μην κάνεις αυτήν τη χάρη στον σύντροφό σου; Αν η στάση το επιτρέπει, ευχαρίστησε τον εαυτό σου, αλλά και τον παρτενέρ σου, αγγίζοντας τον εαυτό σου, οπουδήποτε προτιμάς. Έτσι κερδίζετε και οι δύο.

Εντυπωσιακό φινάλε

Το βασικό είναι να αποφασίσεις πώς θέλεις να πέσει η αυλαία. Με στοματικό σεξ ή με κανονικό σεξ. Ό,τι και να αποφασίσεις, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό. Αν πάρεις την απόφαση του στοματικού, τοποθέτησε τα χέρια του στο πίσω μέρος τον μαλλιών σου και εσύ κράτα ισορροπία πιάνοντας τους γλουτούς του. Αν αποφασίσεις να κλείσετε με σεξ, ανέβα πάνω του, κάτσε σε θέση σκουάτ και κάνε εσύ όλη την δουλειά. Αν έχει αδυναμία στους γλουτούς σου, κάνε το ίδιο, από την ανάποδη.