Οι εκπρόσωποι των ζωδίων που μπορούν να κυνηγήσουν μια μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο.

Υπάρχουν χαρακτηριστικά σε κάθε έναν από τους 12 εκπροσώπους των ζωδίων που ενισχύουν ή δυσκολεύουν τις πιθανότητες να ασχοληθεί κανείς με κάποιο επάγγελμα.

Ειδικά όταν μιλάμε για το επάγγελμα του ηθοποιού, τότε υπάρχουν ζώδια που μοιάζουν να έχουν γεννηθεί για να κάνουν καριέρα στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη.

Ταύρος

Αδυνατείς να ελέγξεις τη ροπή σου προς την υποκριτική. Πολλές φορές, το ζώδιο του Ταύρου θα επιστρατεύσει τα… ερμηνευτικά του μέσα προκειμένου να κάνει τους ανθρώπους γύρω του να τον συμπαθήσουν. Τρελαίνεσαι να δίνεις στο κοινό αυτό που θέλει και επειδή είσαι διασκεδαστής από κούνια, ξέρεις πώς να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό στο κοινό σου.

Την ίδια ώρα, η προσωπικότητα όσων έχουν το ζώδιό τους στον Ταύρο μπορεί να είναι επιμονή που χρειάζεται για να κάνει κανείς καριέρα στον χώρο του θεάματος. Ο καλλιτέχνης που εκτός από ταλέντο, γνωρίζει και ποιες… χορδές να χτυπήσει ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Καρκίνος

Ζεις για την λατρεία του κοινού στο πρόσωπό σου. Το ζώδιο των Καρκίνων δεν θα απογοητεύσει ποτέ τους θεατές και είναι έτοιμο να δώσει κάθε φορά την παράσταση της ζωής του προκειμένου να ενθουσιάσει τα πλήθη. Δεν σε τρομάζει το κοινό, παρότι στην καθημερινότητα θα σε χαρακτήριζε κανείς σπιτόγατο.

Παρθένος

Γιατί να πρέπει να αντιμετωπίσεις την σκληρή πραγματικότητα, όταν μπορείς να πλάσεις γύρω σου ένα παραμύθι; Ναι, ένας Παρθένος είναι ο καλύτερος υποψήφιος ηθοποιός, πρώτα και κύρια γιατί αποζητά την τελειότητα και σε δεύτερο επίπεδο γιατί εκεί το ζώδιο μπορεί να ξεφεύγει από την άκομψη πραγματικότητα.

Τοξότης

Οτιδήποτε ταξιδεύει στη σφαίρα του φανταστικού τα ζώδια του Τοξότη, είναι ιδανικό. Δεν τρελαίνεσαι με την πραγματικότητα, έτσι όπως σε βάζει σε καλούπια και το επάγγελμα του ηθοποιού θα μπορούσε να σε βγάλει από αυτή την… κατάσταση. Σου αρέσει η υποκριτική, γιατί σε ενδιαφέρει να ξεφεύγεις από τα προβλήματα του κόσμου εκεί έξω.

 

Ιχθύς

Αν υπάρχει το κοινό για να σε παρακολουθήσει, τότε σίγουρα θα θέλεις να δώσεις παράσταση. Οι εκπρόσωποι των ζωδίων των Ιχθύων. Λατρεύεις να παίρνεις θέση μπροστά από τα φώτα, εκεί που θα έχεις την αμέριστη προσοχή όλων. Αν όλα τα παραπάνω τα αποζητάς σε κάθε πτυχή της ζωής σου, τότε τι καλύτερο να επιλέξεις από μια καριέρα ηθοποιού;