Τα άστρα ως γνωστό έχουν απάντηση για όλα. Και για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει ένα δεύτερο γάμο.

Ήρθε η ώρα να δούμε τα πέντε ζώδια που με ευκολία θα έλεγαν το μεγάλο «ναι» για δεύτερη φορά:

 

Κριός

Ο Κριός όταν αγαπάει παθιάζεται. Και παντρεύεται εύκολα. Όταν ο πρώτος γάμος για κάποιο λόγο λήξει, εύκολα θα κάνει μια ακόμη δοκιμή.

Ταύρος

Ο Ταύρος αφιερώνεται στην αγάπη. Είναι πιστός, επίμονος, έχει ψηλά το σπίτι, την οικογένεια και το γάμο, γενικά. Επομένως ναι, εύκολα, ο Ταύρος θα έκανε και ένα δεύτερο γάμο, αν για κάποιο λόγο χάλαγε ο πρώτος.

Σκορπιός

Σούπερ σέξι και σούπερ παθιασμένος, ο Σκορπιός παίρνει το γάμο σοβαρά, όπως σοβαρά παίρνει και τους έρωτές του. Και ο Σκορπιός εύκολα θα αφήσει έναν γάμο επειδή ο έρωτας φθίνει για να κάνει τον επόμενο. Έτσι, τόσο απλά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι μεγάλος φαν του γάμου. Θα τον κάνει μόνο αν ο/η σύντροφος το ζητούν επίμονα και το θέλουν πάρα πολύ. Αν λοιπόν κάνει τον πρώτο, χαλάσει το γλυκό και τελικά προχωρήσει και σε δεύτερο γάμο, αυτό σημαίνει απλά ότι τον/την δεύτερο/η σύντροφο/η τον/την θέλει πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ. Πάρα πολύ όμως.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί και έντονα συναισθηματικοί. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό και να δείχνει άνθρωπο που όντως, θα τον κάνει τον γάμο εύκολα. Σε περίπτωση, μάλιστα, που ο γάμος χαλάσει, πολύ εύκολα θα κάνει ξανά το επόμενο βήμα. Θα παντρευτεί και δεύτερη φορά δηλαδή.