Όλοι λένε ψέματα, μην γελιόμαστε δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν λέει.

Το θέμα, όμως, είναι, ποιοι είναι οι επαγγελματίες του είδους.

Ευτυχώς, τα ζώδια και σε αυτό το ερώτημα έχουν την απάντηση.

Υπάρχουν πέντε ζώδια που είναι αθεράπευτοι, οριακά κατ’ επάγγελμα ψεύτες. Δεν το κάνουν απαραίτητα για κακό, αλλά εσείς καλού κακού έχετε κατά νου ότι μπορεί να μην σας λένε και όλη την αλήθεια.

Ήρθε η ώρα να δούμε τα πέντε ζώδια που είναι μεγάλοι ψεύτες. Πολύ μεγάλοι ψεύτες:

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι γνωστοί ψεύτες του ζωδιακού. Δεν θα διστάσουν να πουν το ψεματάκι τους πανεύκολα για να αποφύγουν μια συνάντηση, ένα ραντεβού, ένα κάλεσμα. Δηλαδή θα πουν εύκολα ψέμα για τα καθημερινά και απλά, αλλά δεν θα διστάσουν να πουν και μεγαλύτερα ψέματα όταν χρειαστεί.

Γενικά, τους Διδύμους δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο. Είναι, μάλιστα, μεγάλοι δεξιοτέχνες στο ψέμα και δύσκολα μπορείς να τους πιάσεις. Θα σε ξεγελάσουν εύκολα.

Και σίγουρα είναι αρκετά υπερβολικοί. Όταν ακούτε μια ιστορία από το στόμα ενός καρκίνου πιστέψτε τα μισά, τα περισσότερα είναι από το μυαλό του.

 

Λέων

Ο Λέων θέλει πάση θυσία να προστατέψει το εγώ του . Και θα το κάνει λέγοντας και ψέματα. Όταν μάλιστα νιώσει ανασφάλεια, το Λιοντάρι θα το πει εύκολα το ψέμα του.

Το καλό με τους Λέοντες είναι ότι τα ψέματά τους τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Τους καταλαβαίνουν. Αλλά και οι ίδιοι συχνά προδίδονται. Όταν λένε ψέματα είναι νευρικοί και αποφεύγουν την επαφή με τα μάτια.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν είναι ότι λέει ψέματα, αλλά αποφεύγει να πει την αλήθεια. Και κυρίως ο Ζυγός λέει ψέματα για να αποφύγει τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες. Αν συλλάβετε έναν Ζυγό να λέει ψέματα πείτε το του ευγενικά. Πείτε του επίσης ότι η αποφυγή της αλήθειας δεν είναι και η καλύτερη συναισθηματική θωράκιση.

 

 

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ναι λένε αρκετά ψέματα και το σημαντικότερο είναι ότι ξέρουν πώς να τα καλύπτουν.
Οι Σκορπιοί ξέρουν πώς να θάβουν την αλήθεια χωρίς να τους καταλαβαίνει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: