Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ξεκινάει και ένας κύκλος αλλαγών για κάποια ζώδια, είτε θετικών, είτε αρνητικών.

Όσον αφορά στις σχέσεις μπορεί κάποια ζώδια να παντρευτούν, ωστόσο, φαίνεται πως τα παρακάτω πέντε ζώδια θα δουν να γράφεται τέλος, με έναν χωρισμό να είναι πιθανό σενάριο.

Ταύρος

Το 2020 έρχεται με φόρα και σας επηρεάζει, αλλάζοντάς σας στη ζωή. Το νέο έτος, ίσως, γίνει ξεκάθαρο πως με το έτερον σας ήμισυ υπάρχουν διαφορές, καθώς φαίνεται να βρίσκεστε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Αυτές οι διαφορές θα φέρουν στιγμές έντασης και ο χωρισμός είναι πολύ πιθανός.

Καρκίνος

Η ρουτίνα δεν είναι εύκολη και αυτό θα είναι το μάθημά σας για το 2020. Η καθημερινότητα θα σας κάνει να βαρεθείτε και να νιώσετε πως δεν έχετε να δώσετε κάτι παραπάνω στον σύντροφό σας.

Λέων

Το 2020 θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. Θα παρατηρήσετε πως κάτι αλλάζει και σιγά-σιγά θα αισθάνεστε όλο και πιο δυσαρεστημένοι. Το νέο έτος θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι η ώρα να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον και το τι θέλετε από μία σχέση.

Ζυγός

Η κατάσταση με το ταίρι της μπορεί να φτάσει στο απροχώρητο. Το 2020 θα μπείτε στον πειρασμό να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε κάτι νέο. Μπορεί να χωρίσετε, αλλά μην στεναχωριέστε, καθώς φαίνεται πως γρήγορα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Το 2020 θα αισθανθείτε μόνοι, παρότι μπορεί να είστε σε σχέση. Θα αρχίσετε να νιώθετε απόμακροι προς τον σύντροφό σας και το τέλος της σχέσης είναι δυστυχώς αναπόφευκτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: