Πολλοί άντρες μετά από μία μακροχρόνια σχέση ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα, να ανέβουν δηλαδή τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο μία από τις ανησυχίες τους δεν έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της γυναίκας μετά γάμου αλλά με το τι θα αντιμετωπίσουν με την πεθερά.

Υπάρχουν τρία  ζώδια τα οποία  έχουν τη φήμη της πραγματικά σκληροπυρηνικής πεθεράς:

Kριός

Η πεθερά είναι πιο μάχιμη από οποιαδήποτε άλλη του ζωδιακού και μάλιστα μέχρι τα βαθιά της γεράματα. Δεν κοιτάει μόνο “όσα βλέπει η πεθερά” αλλά είναι πιο παρατηρητική από ντετέκτιβ του FBI που διεξάγει έρευνα για τετραπλό φονικό. H πεθερά Κριός είναι πολύ σκληρή μεν, αλλά αν σε συμπαθήσει γίνεται από στρίγκλα αρνάκι.

Δίδυμος

Είναι πραγματικά μεγάλη ατυχία να έχεις μια τέτοια πεθερά που δε σε συμπαθεί. Αν πάλι σε συμπαθεί όμως είναι πραγματικά μεγάλη τύχη. Η πεθερά Δίδυμος είναι πολύ καλή όταν είναι καλή αλλά όταν είναι κακιά είναι καλύτερη. Εδώ δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Ή συμβιβάζεσαι μαζί της μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος ή χωρίζεις.

Σκορπιός

Θα δράσει αθόρυβα, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι σε υπονομεύει. Μπορεί να σε αγκαλιάζει και να σε σκοτώνει ταυτόχρονα με το μαχαίρι όπως ο Γιώργος Φούντας τη Μελίνα Μερκούρη στην ταινία “Στέλλα”. Γενικά με την πεθερά Σκορπιό δε μπλέκεις εκτός αν θέλεις να βγείτε έξω από το σπίτι και να λογαριαστείτε.