Οι τσούχτρες του ζωδιακού υπάρχουν και είναι έτοιμες να σου επιτεθούν. Είναι αυτές που δε… μασάνε τίποτε, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε… τσακίσουν.

Πάμε να τις δούμε:

 

Παρθένος

Αν τσαντιστεί, κάνει μια λεκτική έκρηξη, και αν σε πάρουν τα βόλια, θα βγεις πολυτραυματίας. Μην τον εκνευρίσεις, θα πει πράγματα που δεν θες να ακούσεις. Το πιο επώδυνο στην ιστορία του Παρθένου είναι ότι όλα όσα θα πει, δεν έχουν ίχνος υπερβολής και είναι η σκληρή, άφιλτρη αλήθεια.

Τοξότης

Αν γίνεις ο στόχος του Τοξότη την έκατσες. Μπορεί να δείχνει ότι δεν δίνει σημασία στις λεπτομέρειες, όμως, αν τον πληγώσεις θα αντιδράσει με μια σειρά αργών και βασανιστικών κινήσεων που θα σε πονέσουν. Επίσης, ξέρει και πότε θα χτυπήσει.

 

Κριός

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθαν τα πάνω κάτω. Μπορεί να υπήρξε αιτία, μπορεί να υπήρξε αφορμή, μπορεί να υπήρξε το απόλυτο τίποτα. Ο χαρούμενος και αισιόδοξος Κριός σηκώνει φρύδι και σου κάνει μια επίθεση που θα σε πονέσει. Είναι δημοφιλής. Αυτό το φαρμάκι που θα στάξει θα έχει αντίκτυπο, αφού συνήθως το κάνει in public. Όσο καλά περνάς μαζί τους, τόση πίκρα μπορείς να φας αν εκνευριστεί.