Ποδαρικό για τη νέα χρονιά έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ως καλεσμένη της πρώτης εκπομπής του χρόνου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ το ενδιαφέρον της συζήτησης μονοπώλησε εκτός των άλλων, η προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με το πού αισθάνεται πιο τυχερή, στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά, η ίδια απάντησε στα επαγγελματικά της, τονίζοντας βέβαια πως και η προσωπική της ζωή είναι πολύ καλή, καθώς έχει πολύ καλούς φίλους στους οποίους όπως είπε έχει επενδύσει.

 

«Ό,τι κι αν έχει συμβεί στην προσωπική ζωή, καλό είναι, εμπειρίες είναι όλα αυτά […] Σε μια σχέση και οι δυο άνθρωποι έχουν ταλαιπωρηθεί και ενίοτε ο ένας επιδρά στον άλλον με έναν τρόπο. Και οι δυο έχουν μερίδιο ευθύνης, οπότε δεν ξέρω αν έχω υπάρξει θύτης ή θύμα, δεν το βλέπω έτσι […] Περνάω καλύτερα όταν είμαι σε σχέση, αλλά και πάλι εξαρτάται η σχέση. Όταν έχεις βρει μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά πράγματα, σίγουρα περνάς καλύτερα από το να είσαι μόνος σου. Τη μοναξιά δεν τη φοβάμαι και περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, αλλά σίγουρα είμαι καλύτερα όταν είμαι σε μια ωραία σχέση. Η συντροφικότητα είναι κάτι που αποζητάω» ανέφερε μεταξύ άλλων με τη Ναταλία Γερμανού να επιβεβαιώνει και παράλληλα να διαψεύδει on air τις όποιες φήμες περί χωρισμού της ηθοποιού με τον Σωτήρη Χατζάκη.