Όταν γκρινιάζουν τα συγκεκριμένα ζώδια, καταλήγουν να γίνονται τόσο ανυπόφορα που κανείς δε θέλει να τα κάνει παρέα. Εκτός φυσικά αν είναι όλα μεταξύ τους και παραπονιούνται για το πόσο άδικος είναι ο «κακός» αυτός κόσμος.

Ιχθύς

Αν υπήρχε κλίμακα κατοχύρωσης πτυχίου, ο Ιχθύς θα έπαιρνε το Διδακτορικό του. Γκρινιάζει τόσο εύκολα και τόσο απότομα που κανείς δεν προλαβαίνει να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Πριν προλάβει να βρει μία λύση κάποιος, ο Ιχθύς έχει βρει έναν άλλον λόγο να κλαίγεται από μόνος του.

Έχει την τάση να ρίχνει τις ευθύνες πάντα στους άλλους και σπάνια να τις τοποθετεί στον εαυτό του. Φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και έτσι προτιμά να φορτώνει τις όποιες ευθύνες αλλού, είναι το πιο βολικό για αυτόν άλλωστε.

 

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο δεν παίρνει Διδακτορικό, αλλά αποκτά και έδρα σε πανεπιστήμιο. Σε αντίθεση με τον Ιχθύ που γκρινιάζει για άσχετους λόγους, ο Καρκίνος γκρινιάζει για αυτά που προσπαθεί. Επειδή δεν είναι ευθυνόφοβος, θέλει όταν παλεύει για κάτι να το έχει και όχι να μην το αποκτά. Διαφορετικά θα το πάρει κατάκαρδα και θα στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

Ο Καρκίνος είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο και θα γκρινιάξει όταν δεν του κάνουν επίσης τις χάρες. Λες και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν και απαιτεί πολλές φορές να γίνει αυτό που εκείνος θέλει.

 

Λέων

Με σκοπό να «δειχθεί» και να αποδείξει στους άλλους πόσο «δυνατός» είναι, θα πει ότι περνάει πολύ δύσκολες φάσεις. Θα το πει όμως για να του πούνε οι υπόλοιποι «μπράβο που τα καταφέρνεις» και άλλα τέτοια.

Θα δείξει ότι όλα του πάνε εντελώς στραβά και ότι παρ’ όλα αυτά έχει πολλές αντοχές και είναι πολύ δυνατός. Αν κάτι δε γίνει όπως εκείνος θέλει μουρμουράει χωρίς τελειωμό. Θεωρεί ότι όλα πρέπει να γίνονται με τον δικό του τρόπο και γίνεται πολύ χειριστικός για να το καταφέρει αυτό.