Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε ανοιχτά για την πολύκροτη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη!

Η συνέντευξη του

Ο Σταμάτης Γονίδης μιλώντας στον Γιάννη Ξυνόπουλο, στο «Secret», στο ένθετο του πολιτισμού της εφημερίδας Παραπολιτικά, αποκάλυψε πολλά.

Η σχέση του με την θρησκεία

Τονίζει μάλιστα, πως ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος έτσι που να ψάχνει και να ανακαλύπτει ειδικά τον εαυτό του, που είναι και το πιο σημαντικό. «Όλοι κρύβουμε μέσα μας κάποιο χάρισμα. Άλλος το ανακαλύπτει αργά ή γρήγορα και άλλος, λόγω των συνθηκών της ζωής του, δεν το ανακαλύπτει ποτέ».

Τα τελευταία χρόνια έχει συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα που ίσως στο παρελθόν δεν είχε τις ανάλογες εμπειρίες, την ωριμότητα και την πνευματικότητα να το κάνει. «Έχει συνεισφέρει σε αυτό το ότι διαβάζω πολύ τις γραφές (σ.σ.: Παλαιά / Καινή Διαθήκη) κι έχω την καθοδήγηση ενός πνευματικού γέροντα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stamatis Gonidis (@gonidis_official) on

Ο έρωτας

«Είναι ο λόγος που αυτήν τη στιγμή είμαι γνωστός μέσα από τα τραγούδια μου». Το νέο του τραγούδι, «Απόφαση καρδιάς», μιλάει με πολύ όμορφες εικόνες για τον χωρισμό. «Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα και θα ήταν ευχής έργο να το αγαπήσει και ο κόσμος. Είναι ένα καταπληκτικό τραγούδι, σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου». Φέτος εμφανίζεται στην πίστα του «Βοτανικού» μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη

«Πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες συνεργασίες του χώρου και αυτό γιατί και ο Νότης είναι ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης, με πολλές επιτυχίες.

Έχουμε και οι δύο ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουμε και μας ακολουθούν σε κάθε μας εμφάνιση».