Είναι μία χρονιά μεγάλων αλλαγών για αυτό το ζώδιο. Το ζήτημα είναι να είναι ανοιχτό στο να τις δεχθεί αυτές τις αλλαγές. Επειδή ο Καρκίνος είναι ζώδιο της συνήθειας, ακόμα και θετικές να είναι οι αλλαγές, πάντα φοβάται στην αρχή.

 

Επικοινωνία και συνεργασίες

Οι συνεργασίες σας, οι συναφείς ικανότητες και οι διαπραγματευτικές δυνάμεις αρχίζουν να αναπτύσσονται και να επεκτείνονται. Νέες ευκαιρίες εταιρικής σχέσης μπορούν να έρθουν τώρα, ή αναδύεται η ευκαιρία να ανανεωθεί μία υπάρχουσα δεσμευμένη σχέση.

Οι σχέσεις που έχουν συναφθεί τώρα είναι γενικά επιτυχείς και ευτυχείς – είναι αμοιβαία επωφελείς. Η ικανότητά σας να συναντιέστε με άλλους ενισχύεται καθώς είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να συμβιβαστείτε και είστε πιο ελκυστικοί από το συνηθισμένο.

 

Θετικές όψεις

Μπορείτε να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη επιτυχία και, εάν χρειάζεται, να κερδίσετε νομικά θέματα. Νομικά ζητήματα ή προκλητικά προβλήματα σχέσεων από το παρελθόν μπορούν να επιλυθούν και πιο περιστασιακές διαφωνίες μπορούν να επιλυθούν φιλικά.

Μπορείτε να αναλάβετε τον ρόλο του συμβούλου, ή μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια του ιδίου. Η καλή δημοσιότητα μπορεί να έρθει στον δρόμο σας. Μπορείτε να αναμένετε με ασφάλεια την αυξανόμενη δημοτικότητα τώρα, ειδικά αν συμβουλεύεστε ή διαπραγματευτείτε στη δουλειά σας.

Οι σχέσεις και οι εταιρικές σχέσεις επωφελούνται από θετική ενέργεια, και ξεπερνιούνται αρκετά προβλήματα στο διαπροσωπικό κομμάτι που αφορά την καθημερινότητα σας.

 

Κυβερνήτης Δίας

Ο Δίας κυβερνά τον τομέα της εργασίας σας, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες. Οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα μπορεί να συσχετιστεί με συνεργασίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μια ρομαντική ή επιχειρηματική συνεργασία μπορεί να είναι η μορφή της δουλειάς σας ή οι συνδέσεις που κάνετε κατά την επιδίωξή σας για αλλαγές στον τρόπο ζωής, ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής μπορεί να προκύψει από κάποια συνεργασία.

Είναι μια εποχή που οι κοινές πεποιθήσεις, τα συμφέροντα και οι ιδεολογίες θα αποτελούν σημείο σύνδεσης μίας ερωτικής και ρομαντικής σχέσης που θα κάνετε. Για μερικούς, ένας σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας με κοινούς εκπαιδευτικούς στόχους ή συστήματα πεποιθήσεων.

Πολλοί από εσάς προσελκύετε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, οι οποίοι είναι στο πλευρό σας και που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για εσάς.