Ανησυχία προκάλεσε στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στους θαυμαστές της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όταν έγινε γνωστό το ατύχημα που είχε στο θέατρο Broadway, μετά το οποίο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έπεσε από τα σκαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι, αλλά και σε διάφορα σημεία το σώματός τους.

Ευτυχώς, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καλές και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Tη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος!

Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja!

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ).
Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… 

Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος…

Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε!»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου:

View this post on Instagram

Τη γλιτώσαμε με ένα ορό, ένα κολάρο και κατεψυγμένες μπάμιες σε διάφορα σημεία του σώματος! Η ετήσια μέρα υπερκόπωσης μ’ έκανε να χάσω τις αισθήσεις μου την ώρα που έβγαινα από τη σκηνή και να πέσω απ’ τα σκαλιά σαν σακί με πατάτες με τρελή φορά πάνω σ ένα τοίχο, με το κεφάλι! Όλα καλά, μη φοβαστε, είμαι ninja! Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον, και πιο πολύ, τους συναδέλφους μου απ’ το θέατρο που έχασαν κάμποσα χρονάκια απ’ τη ζωή τους όταν με είδαν να πέφτω (συγγνώμη, σας αγαπώ). Πολλά ευχαριστώ στο Mediterraneo Hospital για την άμεση βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη… ❤️ Ζητώ συγγνώμη από όσους ήρθαν να δουν την παράσταση χθες και αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω του συμβάντος… Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε πολύ και να μας ξανάρθετε! #happynewyear #olalathos #leapoffaith #not #ninja #not

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on