Τις καρδιές και τα χαμόγελα των παιδιών που βρέθηκαν στο θέατρο “Βέμπο” κέρδισε η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση “Σκανταλιές στου Ολύμπου τις πλαγιές” που διοργάνωσε η ΟΛΥΜΠΟΣ το απόγευμα της Δευτέρας των Φώτων.

Το έργο ερμήνευσε ο θίασος “Θεατρομάθεια” της Αλίκης Κατσαβού, μπροστά σε ένα τρυφερό κοινό που απαρτιζόταν στην πλειοψηφία του από παιδιά γνωστών αθηναϊκών ιδρυμάτων και φιλανθρωπικών φορέων όπως το “Χαμόγελο του παιδιού”, η “Κιβωτός του Κόσμου”, μέλη της Ένωσης “Μαζί για το παιδί”. 

Οι ερμηνευτές, Δανάη Γραμμένου, Ιάσων Λαγουτάρης, Νεφέλη Πίτση & Σωσσάνα Χρονοπούλου, έπαιξαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης και τους χάρισαν ανείπωτη χαρά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από την ΟΛΥΜΠΟΣ.

Ευχάριστη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μοίρασε απλόχερα γλυκές ευχές και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ με ιδιαίτερη ευαισθησία βρίσκεται κοντά στο παιδί και για το λόγο αυτό, θα συνεχίσει την προβολή της παράστασης και για τα παιδιά της Φλόγας αυτήν την Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων της,  μοιράζοντας χαμόγελα και χαρά σε όλα τα παιδιά.