Αυτές οι τρεις γυναίκες είναι αρκετά ευαίσθητες, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν. Συμπονούν, στενοχωριούνται, συμπάσχουν και δείχνουν άπειρη κατανόηση, όχι μόνο στον σύντροφό τους, αλλά και σε όποιο πρόσωπο το χρειάζεται. Μπορούν να στηρίξουν, να βοηθήσουν από την καλή τους την καρδιά, χωρίς αντάλλαγμα. Ποιες είναι;

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να την κατηγορήσεις για διάφορα, όχι όμως και για το ότι δε στηρίζει, δεν συμπάσχει και δε δείχνει κατανόηση στους άλλους και ιδιαίτερα στο ταίρι της. Είναι από εκείνες τις γυναίκες που θα βρουν την κατάλληλη κουβέντα για να πουν, που θα ανυψώσει το καταρρακωμένο ηθικό, θα ακούσουν το όποιο πρόβλημα και ταυτόχρονα θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί μια λύση και φυσικά θα δεχτούν την «κακιά στιγμή» στη συμπεριφορά, αν σε γενικές γραμμές το άλλο άτομο δεν τους έχει δώσει δικαίωμα να αμφιβάλλουν για το χαρακτήρα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα αυτή, τρομερά συναισθηματική και ευσυγκίνητη, δικαίως χαρακτηρίζεται και η «μητέρα του λόχου», όχι μόνο γιατί φροντίζει και περιποιείται τους πάντες, αλλά γιατί προσφέρει απλόχερα έναν ώμο για να κλάψουν και μια αγκαλιά που χωράει όλο τον κόσμο. Καταλαβαίνει και στενοχωριέται με τα θέματα που αντιμετωπίζει κάποιο πρόσωπο πολύ δικό της ή απλά γνωστό της και δεν την ενοχλεί, αν γίνει δέκτης παραπόνων ή μοιράζονται μαζί της τους καημούς και τα βάσανά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυρία αυτή μπορεί να μην δείχνει την ευαισθησία της, όμως την έχει και μάλιστα μεγάλη. Στη ζωή της δε θέλει πολλά, αλλά ό,τι είναι ουσίας. Δείχνει απίστευτη κατανόηση, είναι υπομονετική, αρκετά ανεκτική -σε κάποιες περιπτώσεις- και βράχος. Ίσως από τις 3 να είναι η μόνη που δεν μένει μόνο στο να ακούει και να συμπαραστέκεται, αλλά προχωράει και σε πράξεις, ώστε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο όποιον ή όποια χρειάζεται. Είναι το άτομο που θα τηλεφωνήσεις σε ώρα ανάγκης και δε θα σου γκρινιάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: