Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε ριάλιτι μόδας

Η Κιάρα Μαρκέζη, εγγονή του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου συστήνεται στο Instagram ως «real life Bardie»
8 Ιανουαρίου 2020 | 16:00

Η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου και θα είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks».

Ποια είναι η Κιάρα Μαρκέζη

Είναι κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αλέξανδρου. Μοντέλο, influencer, έχει ήδη συνεργαστεί με σχεδιαστές του εξωτερικού και η ίδια δηλώνει «real life Bardie».

Ο λόγος για την Κιάρα Μαρκέζη, η οποία θα ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks».

Είναι το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου, και γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πριν από δύο χρόνια περίπου, η 17χρονη τότε Κιάρα είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της.Κάτι που προφανώς την έκανε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της.

«Στο σχολείο τα πράγματα για μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».

Η Κιάρα Μαρκέζη έχει επίσης  δηλώσει: «Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει».

Στο βιογραφικό της η Κιάρα Μαρκέζη έχει πάντως συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί να τη δει κανείς σε ανατρεπτικές και σέξι πόζες.

 

Κι αν κάτι σας θυμίζει, η Κιάρα Μαρκέζη είναι η κοπέλα που στις οντισιόν του Next Top Model του 2018 είχε «κοπεί» από τους κριτές για τα τατουάζ που είχε.

Όπως είχε πει τότε η Κιάρα Μαρκέζη:

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα».

 

 

Τι ξέρουμε για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks»

 

Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13/1.

Το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην επιτροπή θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελενα Χριστοπούλου.

Τα ονόματα για την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks 3» είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό, χωρίς ωστόσο να έχει κανείς από τους τρεις επιβεβαιώσει την είδηση.

Μέσα από την εκπομπή, λοιπόν, του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», έγινε και η επίσημη ανακοίνωση δια στόματος Έλενας Χριστοπούλου που μίλησε τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή- ηθοποιό

Μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας.

Ωστόσο, τέσσερις παίκτριες έχουν ήδη «κλειδώσει».

Πρόκειται για την αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν νικήτριας του περσινού «GNTM», Μαρία Καζαριάν, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που είχε πάρει μέρος πριν πολλά χρόνια στο «Next Top Μodel» και στο «Nomads 2», η κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, ενώ το τέταρτο πρόσωπο είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μετά τον γιο της «ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος» 16 Δεκεμβρίου 2025, 13:03
Mπαμπάς για δεύτερη φορά o Θανάσης Τσαλταμπάσης- H συγκινητική ανάρτηση 16 Δεκεμβρίου 2025, 09:17
Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Ποιος ήταν ο Λουκής από «Το Φως Του Αυγερινού» 15 Δεκεμβρίου 2025, 21:11
Κέιτ Γουίνσλετ: Τι την κάνει αχτύπητο δίδυμο με τον γιο της; 14 Δεκεμβρίου 2025, 16:56
Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό της μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2025, 14:42
Ίθαν Χοκ: Μετανιώνει για τα δύσκολα χρόνια της κόρης του 13 Δεκεμβρίου 2025, 17:57
Έλενα Παπαρίζου: Δείτε την ανάρτησή της για την υγεία της 13 Δεκεμβρίου 2025, 16:00
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Οι αξίες της οικογένειάς τους 13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Λούσι Λιου: Ο 10χρονος Ρόκγουελ δεν καταλαβαίνει πόσο κουλ είναι η μαμά του 8 Δεκεμβρίου 2025, 18:29
Σερ: Τρίτος γάμος στα 80α γενέθλιά της – Οι άλλοι σύζυγοι 8 Δεκεμβρίου 2025, 09:18
Μάιλι Σάιρους: Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν «προσφορά Black Friday»; 7 Δεκεμβρίου 2025, 09:26
Η Κέιτ Γουίνσλετ στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της 6 Δεκεμβρίου 2025, 12:35
Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:47
Κιμ Κατράλ: Aνέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:14
Sienna Miller: Η μητρότητα σε όλες τις φάσεις της ζωής 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version