Κάποια ζώδια έχουν τεράστιο εγώ, το οποίο θέλουν να τροφοδοτούν σε κάθε περίσταση.

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι οι μεγαλύτεροι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου.

Κριός

Συναγωνίζεται τα άλλα τρία ζώδια που θα διαβάσετε στη συνέχεια στην εγωπάθεια και τον ναρκισσισμό. Θεωρεί πως είναι γεννημένος πρωταγωνιστής και λατρεύει να στρέφει τα φώτα της προσοχής πάνω του. Αν και όλα αυτά δεν σας πείθουν, τότε σημειώστε πως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να παρεξηγηθεί που δεν ασχολείστε με τα προβλήματά του, ακόμη κι όταν κρέμεστε από το χείλος ενός γκρεμού ενώ εκείνος κάθεται αναπαυτικά στην πολυθρόνα του. Επίσης, είναι ικανός να πέσει σε κατάθλιψη γιατί οι φίλοι του δεν ασχολούνται μόνο με εκείνον, αλλά και επειδή παρότι ο καλύτερος όλων, η τύχη (νομίζει πως) δεν τον ευνοεί.

Δίδυμος

Είναι το ζώδιο που πιστεύει πως διαθέτει όλη την πνευματική διαύγεια του κόσμου και πως γνωρίζει περισσότερα από όλους τους υπόλοιπους. Έχει άποψη για όλα και συχνά ο τρόπος που την εκφράζει μπορεί να είναι ως και προσβλητικός για τον συνομιλητή του. Ένας δίδυμος είναι άλλωστε θιασώτης του ρητού που λέει πως «δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίσα». Την ίδια ώρα βέβαια, αισθάνεται την ανάγκη να μοιράσει την σοφία του στους αδαείς γύρω του.

Λέων

Αν ο ναρκισσισμός ήταν αγώνισμα, τότε τα ζώδια του Λέοντα θα έπαιρναν το χρυσό μετάλλιο. Λατρεύει να υπερέχει σε όλα, σε εμφάνιση, σε γοητεία, αλλά και σε δόξα. Δεν είναι τυχαίο πως το ζώδιό του είναι ο βασιλιάς των ζώων και ως τέτοιος, δύσκολα μπορεί να κάνει χώρο για άλλους πέρα από το εγώ του.

Ζυγός

Το ζώδιο που αποτελεί ίσως έκπληξη, διότι συχνά το θεωρούμε ήπιο και ισορροπιστή, αφού εκπροσωπείται από την εξισορροπητική ζυγαριά. Ο Ζυγός μπορεί να κινείται πάντοτε με αρμονία και χάρη, ωστόσο ποτέ δεν αφήνει στο σπίτι τον ναρκισσισμό του και την προσωπική του γοητεία. Αποζητά να είναι δημοφιλής, να νιώθει τον θαυμασμό των άλλων τόσο για τις επιλογές του, όσο και για το γούστο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: