Πόσο ωραίο είναι να ξέρει κάποιος να φιλάει; To συναρπαστικό γαλλικό φιλί είναι το νούμερο ένα όπλο ενός μεγάλου κατακτητή και το νούμερο ένα χαρακτηριστικό για μια μοιραία γυναίκα.

Ποιοι είναι οι good kissers του ζωδιακού;

Ταύρος

Είναι το φόρτε του. Πρόκειται για τον άντρα που θα σε κολλήσει σε ένα τοίχο και φιλώντας σε θα σε κάνει να καταλάβεις ότι είσαι δική του, ενώ αντίστοιχα για είναι η γυναίκα που μπορεί με το φιλί της να σε μαγέψει και δε θα μπορείς να απεξαρτηθείς από αυτό. Με τον Ταύρο το φιλί είναι εμπειρία.

Toξότης

Αχ αυτά τα παιδιά είναι ο ορισμός του ανέμελου πάθους. Φιλάνε με την ψυχή τους, σε συνεπαίρνουν και είναι τόσο εκδηλωτικά που μαζί τους το ζεις, το αισθάνεσαι, το χαίρεσαι. Τους αρέσει το φιλί περισσότερο κι από το σεξ και μπορούν να φιλιούνται με τις ώρες ειδικά αν ταιριάζουν με το ταίρι τους. Με έναν Τοξότη ετοιμάσου να χορέψετε με τις γλώσσες σας.

Ιχθείς

Είναι τρυφεροί εκ φύσεως και δεν το εκφράζουν μόνο με το γαλλικό φιλί αλλά και με χάδια και με τρυφερές αγκαλιές. Τα french kisses τους είναι έμπειρα και ξεσηκωτικά ενώ ξέρουν και πότε και πως και γιατί να σε φιλήσουν. Με τους Ιχθείς θα θυμάσαι το φιλί σας για πάντα.