Είναι οι πλανήτες που τα κυβερνούν και τα στοιχεία στα οποία ανήκουν, που τα κάνουν να επιθυμούν και να επιδιώκουν το σεξ πολύ πιο συχνά από τα υπόλοιπα. Ίσως η παθιασμένη τους φύση είναι η αιτία που έχουν έντονη σεξουαλικότητα.

 

Ταύρος

Είναι ο τύπος που θα κάνει συναισθηματικό σεξ. Δεν κάνει «ξεπέτες» γιατί προτιμά να μοιράζεται τα συναισθήματά του με έναν άνθρωπο. Όταν όμως έχει σχέση δεν πρόκειται να κάνει αποχή από το σεξ.

Κατά βάση θέλει μία με δύο φορές τη μέρα. Βρίσκει σχεδόν πάντα χρόνο για αυτό με αποτέλεσμα η σύντροφός του να είναι ικανοποιημένη από τις επιδόσεις και την αντοχή που εκείνος έχει. Το σεξ με έναν Ταύρο είναι ο ορισμός του πάθους και της ηδονής.

 

Λέων

Είναι ένα τόσο γενναιόδωρο και περήφανο ζώδιο και αυτό «βγαίνει προς τα έξω». Το σεξ που κάνει ο Λέων είναι πολύ δυνατό και παθιασμένο. Δεν έχει τόσο συναίσθημα όσο πάθος. Προτιμά να κάνει σεξ έστω μία φορά τη μέρα και αν δεν κάνει δεν έχει καλή διάθεση.

Ο Λέων θέλει να ικανοποιεί τη σύντροφό του και αυτό πηγάζει και από τα εγωιστικά του  κίνητρα να αποδείξει ότι είναι καλός στο κρεβάτι. Δεν είναι δηλαδή ότι αυτό προκύπτει χωρίς ατομικό κέρδος.

 

Σκορπιός

Είναι γνωστό ότι το σεξ με έναν Σκορπιό έχει τα πάντα. Από φετίχ, ρόλους, μέχρι συναίσθημα, πάθος και ένταση. Ο Σκορπιός λόγω ότι είναι ζώδιο του νερού ξέρει τι είναι αυτό που κάνει το άλλο άτομο να νιώθει την ηδονή. Μπορεί μέσα από την ενσυναίσθηση που έχει να βρεθεί στη θέση του άλλου και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Για το ζώδιο αυτό, η επιτομή του σεξ είναι να μπορέσει να φέρει σε οργασμό τον σύντροφό του και ας μην έρθει εκείνος άμεσα. Του αρέσει να βλέπει ότι προξενεί την ηδονή στο άλλο άτομο. Θέλει να ικανοποιεί και να προσφέρει μία τέλεια ερωτική εμπειρία στο κρεβάτι. Θέλει να κάνει σεξ 2 φορές τη μέρα για να είναι χαρούμενος.