Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή θα πραγματοποιηθεί και φέτος η τελετή απονομής των Όσκαρ, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του ABC, Κάρι Μπουρκ σε κριτικούς.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία και η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα(16/1).

«Μαζί με την Ακαδημία αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρχει ούτε φέτος κεντρικός παρουσιαστής, επαναλαμβάνοντας αυτό που δούλεψε πολύ καλά και πέρυσι: υψηλή ψυχαγωγία, εντυπωσιακά μουσικά νούμερα, κωμικά σκετς και δύναμη των σταρ», ανέφερε η Μπουρκ.

Πέρυσι, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια η τελετή των Όσκαρ δεν είχε κεντρικό παρουσιαστή ύστερα από την απόλυση του κωμικού Κέβιν Χαρτ με… συνοπτικές διαδικασίες εξαιτίας κάποιων ομοφοβικών του tweet.

«Η περσινή τελετή ήταν πολύ διασκεδαστική και γεμάτη εκπλήξεις, αλλά και “σφιχτή”. Ακόμα, είδαμε ότι και τα νούμερα είχαν ανέβει σε δίψηφους αριθμούς».

Ωστόσο η ίδια διευκρίνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ξανά κεντρικός παρουσιαστής για την λαμπερή τελετή του Χόλιγουντ στο μέλλον.

Η 92η τελετή των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.