Το γεγονός ήρθε στη δημοσιότητα από τον Απόστολο Αποστολίδη δάσκαλο μαχητικών αθλημάτων (Wushu Sanda~kick boxing) που έχει το κορίτσι ως μαθήτρια. Η 12χρονη κάνει πρωταθλητισμό και όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κύριος Αποστολίδης «τα 4 χρόνια εκπαίδευσης μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

 

Ένα τεράστιο μπράβο στη μαθήτριά μου Ιωάννα Διαμαντοπούλου 12 μόλις ετών, η οποία δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν Αλγερινό (μέλος εγκληματικής συμμορίας όπως αποδείχτηκε που θα μπορούσε να ήταν από οποιαδήποτε χώρα) νύχτα έξω από το σπίτι της, όμως χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως και γλίτωσε τα χειρότερα, αφού χειρονόμησε πάνω της και μπορεί ο καθένας να φανταστεί την εξέλιξη αν στη θέση της Ιωάννας ήταν ένα απλό μη εκπαιδευμένο κορίτσι!!!

Ο δράστης μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε ζαλίστηκε, το έβαλε στα πόδια κακήν κακώς αιμόφυρτος (η Ιωάννα πολύ σωστά μαζί με τα χτυπήματα φώναζε δυνατά και ο δράστης πανικοβλήθηκε ενώ βγήκε και η μητέρα της έξω) και με τα πολλά κατέληξε στο τμήμα…

Τα αποτελέσματα της σκληρής εκπαίδευσης στα μαχητικά αθλήματα πλήρους επαφής που εκπαιδεύεται 4 χρόνια μέτρησαν σήμερα πολύ περισσότερο από όσες νίκες έχει καταφέρει.

Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, τα παιδιά επιβάλλεται να εκπαιδεύονται σε ρεαλιστικές συνθήκες..

Δεν είναι μόνο οι τεχνικές που μπορεί να λειτουργήσουν ή όχι, αλλά και ο δυνατός χαρακτήρας που χτίζουν και η ικανότητα να μην τα χάνουν στη δύσκολη στιγμή!!!