Αγαπάνε τη μαμά τους. Αγόρια και κορίτσια είναι κολλημένα με τη μάνα τους και έχουν σαν ύμνο το επικό κομμάτι του Τζίμη Πανούση «Μάνα-μητέρα-μανούλα-μαμά / στου κόλπου τη ζέστη χωμένος βαθιά / εσύ κοιλοπονάς, μα εγώ δεν βγαίνω / να ξαναγεννηθώ δεν την παθαίνω».

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τα τρία μαμόθρεφτα ζώδια.

Εντάξει, όλοι αγαπούν τη μητέρα τους, ωστόσο αυτά τα τρία ζώδια… το παρακάνουν.

Ταύρος

Ο δηλωμένος μαμάκιας, πιο κολλημένος και από ιταλό γιόκα με καταγωγή από τη Νάπολη, πιο τρελαμένος και από τον Νίνο στο Κωνσταντίνου και Ελένης, ναι, μιλάω για εκείνον τον μαφιόζο που στο άκουσμα της λέξης “μαμά” έβαζε τα κλάματα και έχανε τον έλεγχο. Είναι τόσο μεγάλη η αδυναμία που έχουν αυτοί οι τύποι στις μητέρες τους που σίγουρα κάνουν πολλά λάθη και αδικούν συντρόφους βάζοντας τη σχέση με τη μάνα τους πάνω από όλα χωρίς να υπολογίσουν τίποτα.

Τοξότης

Παίρνει τη μάνα του να της γκρινιάξει στο αφτί. Η μαμάκα του είναι ο ώμος που θα κλάψει όταν η κοινωνία η κακούργα θα του φερθεί άδικα. Δεν του αρέσει να μοιράζεται κι αν κάποιο από τα αδέρφια του τολμήσει να πλησιάσει την καλή του τη μανούλα τρελαίνεται σε σημείο υστερίας. Μην τολμήσεις να διεκδικήσεις δευτερόλεπτα από την προσοχή της. Θέλει τη μάνα του αφιερωμένη στο ακουστικό να ακούει τη μίρλα του. Ήταν αυτός που όταν τα υπόλοιπα παιδιά τον πείραζαν εκείνος έφερνε τη δυναμική του μάνα να τα βγάλει πέρα με τους νταήδες. Την έχει κορώνα στο κεφάλι του και όχι άδικα αφού συχνά πυκνά τον ξελασπώνει.

Ιχθείς

Την καλοπιάνει, ξέρει πως να τουμπάρει τη μάνα του και αυτό είναι κάτι που τον κάνει τόσο υπερήφανο που το βάζει και στο βιογραφικό του. Είναι ο τύπος ανθρώπου που τρώει μπροστά στον υπολογιστή βλέποντας  Manga  ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά και όταν τελειώσει με το γεύμα του, φωνάζει “μάνα τελείωσα” και εκείνη να μπει να συγυρίσει το αχούρι που έχει δημιουργήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: