Προκαλούν συναισθήματα και όταν τις συναντάς σου έρχεται να τραγουδήσεις το δοξασμένο τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά «Αυτή που Περνάει».

Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια.

Σε ζηλεύουμε, αλλά ταυτόχρονα σε θαυμάζουμε την αβίαστη κομψότητα που διαθέτεις.

Ζυγός

Καλοβαλμένος, όμορφος, πάντα κομψά ντυμένος. Είναι ευγενικός  εκ φύσεως και με χιούμορ. Με το που σκάσει ένα χαμόγελο είδες τα πρώτα σου αστεράκια. Όλοι όσοι τον γνωρίζουν για πρώτη φορά γοητεύονται από την ντελικάτη φύση του, την κομψή αισθητική του και το πηγαίο χιούμορ του που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Λέων

Γεμάτος αυτοπεποίθηση, γεμάτος ζωντάνια, ξέρει πως να μπαίνει στο χώρο και να κάνει τους πάντες να τον κοιτάζουν με θαυμασμό. Η γοητεία είναι η πρώτη του φύση. Ξέρει να φλερτάρει με τους πάντες και διαθέτει ένα attitude που ταιριάζει σε ανθρώπους που θέλουν πάντα να κερδίζουν. Έχει αισθητική και οξυδέρκεια, πράγμα που κάνει μέχρι και τους πιο σκληρούς να λυγίσουν.

Παρθένος

Είναι το indie παιδί του ζωδιακού, δεν είσαι σίγουρος που θα πετύχεις αυτό το κορίτσι γιατί έχει την τάση να γοητεύει με το να σε ξαφνιάζει. Βασικό της προτέρημα είναι ότι δεν πολύ-προσπαθοεί να φαίνεται γοητευτική ή απλά ξέρουν να μην το δείχνει. Πάντως, είναι αυτή που μπορεί να πλησιάσει με μεγαλύτερη ευκολία το αβίαστο στυλ των Γαλλίδων. Όλοι θέλουν να συναναστραφούν μαζί της και όλοι δηλώνουν γοητευμένοι με το που την αντικρίσουν.