Είναι ζώδια που τα κινεί το πάθος, ζώδια που επίσης έχουν έναν τυπικό κυνισμό και ρεαλίσμό. Ο ρεαλισμός αυτός τα οδηγεί στο να διαβάζουν και να ενημερώνονται περισσότερο. Αυτή τους η τάση για βελτίωση, τα κάνει να πετυχαίνουν.

Τοξότης

Αυτό το ζώδιο διέπει την εξερεύνηση και την ανώτατη εκπαίδευση – και σε αντίθεση με τον Ζυγό, δεν τον πειράζει να μοιράζεται τις γνώσεις του με όλους σε ακρόαση! Ο Τοξότης ενδιαφέρεται τόσο πολύ για πολλά θέματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανέναν που δεν είναι τόσο συναρπασμένος όσο είναι εκείνος.

Μην ξεχνάτε ότι μελετούν επιστημονικά δεδομένα με περίπλοκη φιλοσοφική και επιστημονική θεωρία που λίγοι άλλοι πραγματικά καταλαβαίνουν (πόσο μάλλον ενδιαφέρονται), είναι πάντα ευτυχείς να ηγηθούν σε μία συζήτηση.

 

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι προσανατολισμένο στο στόχο, πρακτικό και αποτελεσματικό. Η εμπειρογνωμοσύνη του Αιγόκερου μπορεί να μην καλύπτει μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, αλλά όταν πρόκειται για τα επιλεγμένα πεδία, κανείς δεν είναι πιο σωστός από ότι είναι εκείνος.

Ο Αιγόκερως θα εμφαθύνει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών που θα βοηθήσει στην εξασφάλιση της δικής του επιτυχίας. Και δεν είναι ικανοποιημένοι από την απλή εκμάθηση ενός θέματος. Δε μπορούν να περιμένουν να κάνουν τα μαθήματά τους στην πράξη.

Ο Αιγόκερως είναι ο τέλειος εργαστηριακός συνεργάτης – έχουν κάνει την εργασία τους και ξέρουν ακριβώς πώς να εφαρμόσουν τις αρχές για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.

 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει το μυαλό για την τεχνολογία και την πρόοδο. Δεν διαβάζει και απομνημονεύει μόνο τα βιβλία, αλλά τα χρησιμοποιεί ως σημείο ανέλιξης των δικών του ιδεών επίσης.

Ο Υδροχόος είναι αφιερωμένος στην εύρεση της αλήθειας. Έτσι δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με το να πούμε ότι κάτι είναι αληθινό, ακόμα κι αν το λέει σε ένα βιβλίο. Θέλουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους να πάνε και να το ψάξουν. Έπειτα προσπαθούν την όποια αλήθεια να την εξελίξουν.

Δεν τους νοιάζει μόνο να συλλέγουν πληροφορίες. Θέλουν να έχουν αξιόπιστες πηγές για να υποστηρίξουν τις πρωτοποριακές τους ιδέες και θεωρίες. Δώστε προσοχή επειδή συνήθως έχουν δίκιο.