Η σχέση έχει τα θετικά της. Ειδικά όταν με το άτομο που βγαίνεται νιώθετε ότι ταιριάζετε σεξουαλικά και θες να πάτε ένα βήμα παρακάτω μαζί. Το ότι εσείς νιώθετε ήδη πράγματα όμως, δε σημαίνει ότι και αυτός νιώθει.

Πάντα κάνετε σεξ

Δεν υπάρχει ποτέ μια νύχτα χωρίς αυτό. Το σεξ είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Τέτοια είναι να δείτε μία ταινία, να πάτε για έναν καφέ, να πάτε για περίπατο ή μία βόλτα με το αμάξι.

Το ότι υπάρχει πολλή προσήλωση στο σεξ λέει πολλά από μόνο του και απαντά επίσης πολλά σε διάφορα ερωτήματα που τίθενται.

Δεν είναι καλή η επικοινωνία

Ακόμα και μετά από μερικούς μήνες, εξακολουθείτε να είστε εσείς που κάνετε την πρώτη κίνηση για να μιλήσετε. Και τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από τις απαντήσεις μιας λέξης ή τις σύντομες απαντήσεις.

Αφού βλέπετε ότι δε σας καλύπτει ούτε αυτό, ή πείτε του το ή απλά μην ξαναβρεθείτε. Το ζήτημα είναι να σας καλύπτει κάτι.

 

Δεν τον αφορά τι κάνεις

Δεν τον αφορά ιδιαίτερα τι κάνεις και πώς είσαι. Δεν έχει συναισθηματική έλξη απέναντί σου και δε μπορεί να του βγει να σου πει κάτι τέτοιο. Για αυτό ίσως να μη θέλει να σου μιλάει και για ό,τι ακριβώς νιώθει για εσένα.

 

 

Κυνισμός

Δεν υπάρχει συναίσθημα, προοπτική, κοινοί στόχοι για να περάσετε μαζί ένα κοινό μέλλον. Υπάρχει μία «ψύχρα» και μάλιστα μετά το σεξ σε μεγαλύτερο βαθμό. Αν θέλετε να μη συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, η μοναδική λύση είναι να φύγετε.